Daugaviņš: Vēlos spēlēt tā, lai cilvēki nevarētu teikt, ka neesmu šo naudu pelnījis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš Foto: HK DUKLA Ingema Michalovce (Facebook)

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš šosezon vēlas laukumā apliecināt, ka pelnīti saņems vienu no lielākajām algām Slovākijas ekstralīgas čempionātā.

Jau vēstīts, ka 35 gadus vecais Daugaviņš pagājušajā nedēļā pievienojās Slovākijas klubam Mihalovces "Dukla".

Pirmajā spēlē Daugaviņš guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, palīdzot "Dukla" viesos ar 8:2 sagraut Bratislavas "Slovan".

Slovākijas medijos izskanējusi informācija, ka Daugaviņš saņems vislielāko algu ekstralīgā – 120 tūkstošus eiro sezonā.

"Tas nav atkarīgs no manis, kurš ir vislabāk apmaksātais spēlētājs līgā. Esmu pateicīgs kluba īpašniekiem, ka piedāvāja man kontraktu," portāls "Šport.sk" citē Daugaviņu.

"Tas ir izaicinājums – ne tikai būt vienam no apmaksātajiem, bet arī pierādīt savu vērtību uz ledus. Vēlos spēlēt tā, lai cilvēki nevarētu teikt, ka neesmu šo naudu pelnījis."

Daugaviņš ilgu laiku uzturējis kontaktu ar "Dukla" komandas vadību. Izdevās panākt vienošanos par divu gadu līgumu.

"Teikšu godīgi, divu gadu līgums bija papildu labums. Aģents meklēja vēl variantus, kurus apsvērām, bet esmu priecīgs ar savu lēmumu."

Daugaviņam intervijā tika vaicāts par līdzjutēju lielo atbalstu gan hokeja izlasei, kas pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļas, gan Latvijas basketbola izlasei, kas Pasaules kausā izcīnīja piekto vietu.

"Latviešu sports vieno visu valsti. Tamdēļ mēs spēlējam. Nezinu, vai medaļa ir tik vērtīga, cik emocijas un atbalsts, ko gūstam no faniem," norādīja hokeja izlases kapteinis.

Daugaviņš aktīvi jutis līdzi basketbola izlasei. "Skatījos katru spēli. Vairāki spēlētāji ir mani draugi, visvairāk draudzējos ar kapteini [Dairi Bertānu]. Tas bija apbrīnojami. Skatoties spēles, kļuvu par fanu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu