Foto Žagars izgājis medicīniskās pārbaudes un iepazinies ar "Fenerbahce" organizāciju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Artūrs Žagars izgājis medicīniskās pārbaudes un iepazinies ar Stambulas "Fenerbahce" organizāciju, vēsta Turcijas basketbola klubs.

Jau ziņots, ka Žagars parakstījis trīs gadu līgumu ar "Fenerbahce" komandu, taču šosezon tiks izīrēts Lietuvas klubam Viļņas "Wolves".

"Fenerbahce" vēsta, ka Žagars izgājis medicīniskās pārbaudes "Acıbadem Ataşehir" slimnīcā. 

Žagaram tika veiktas asins analīzes, viņu izmeklēja ortopēdijas, oftalmoloģijas, internās medicīnas, vispārējās ķirurģijas un kardioloģijas nodaļās.

Savā vizītē Turcijā latvietis apmeklējis "Fenerbahce" basketbola un futbola komandu infrastruktūras objektus, kā arī slavenā kluba basketbola muzeju.

Žagars paviesojies arī "Fenerbahce" organizācijas televīzijas pārraidē.

Ar organizāciju Žagaru iepazīstināja basketbola kluba ģenerāldirektors Maurīcio Gerardini un ģenerālmenedžeris Derja Janiers.

Žagars aizvadītajā Pasaules kausā astoņos mačos vidēji guva 12,4 punktus un veica 7,4 rezultatīvas piespēles. Kopumā viņš 59 reizes rezultatīvi asistēja komandas biedriem, kas bija labākais rādītājs turnīrā.

Spēlē par piekto vietu Žagars pret Lietuvu guva tikai četrus punktus, taču izpildīja 17 rezultatīvas piespēles, labojot Pasaules kausa rekordu. Latvietis pēc tam arī tika iekļauts turnīra otrajā simboliskajā izlasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu