Žagars nosauc savu stiprāko trumpi un lielāko trūkumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Artūrs Žagars intervijā Turcijas kluba Stambulas "Fenerbahce" preses dienestam nosaucis savu stiprāko trumpi un lielāko trūkumu.

Jau ziņots, ka Žagars parakstījis trīs gadu līgumu ar "Fenerbahce" komandu, taču šosezon tiks izīrēts Lietuvas klubam Viļņas "Wolves".

Žagars intervijā "Fenerbahce TV" norādīja, ka viņam nepatīk vērtēt sevi, viņš to atstāj citu cilvēku ziņā.

"Cenšos laukumā paveikt visu labāko. Ja man ir kaut kas jānosauc, es teiktu, ka mana stiprākā puse ir mani instinkti un "pick and roll" sadarbību izspēle."

Savukārt kā savu lielāko trūkumu Žagars norādīja fizisko sagatavotību – jākļūst spēcīgākam.

Žagars ir pārliecināts, ka "Wolves" komandai, kas tika izveidota tikai pirms gada, ir visaugstākie mērķi.

"Noteikti mērķis ir iekļūt Lietuvas līgas "play-off" turnīrā un Eirokausā tikt pēc iespējas tālāk, ja ne uzvarēt visā turnīrā. Ambīcijas noteikti ir augstas, uz mums ir liels spiediens. Lietuvā faniem ir ļoti augstas ekspektācijas."

Žagars uzskata, ka "Fenerbahce" komandu zina visi, kas interesējas par basketbolu.

"Tā ir komanda ar lielu vēsturi Eirolīgā. Ņemot vērā, kādi treneri un spēlētāji ir pārstāvējuši šo komandu, to nevar nepamanīt. Protams, man patīk skatīties Eirolīgas spēles un esmu skatījies arī "Fenerbahce" mačus. Esmu ļoti priecīgs un sajūsmināts kļūt par daļu no šīs ģimenes. Nevaru sagaidīt, kad varēšu spēlēt šajā formas tērpā."

"Fenerbahce" aizvadītajā vasarā vienojās par trīs gadu (2+1) līgumu ar Izraēlas basketbolistu Jamu Madaru, kurš ir Žagara vienaudzis un arī spēlē saspēles vadītāja pozīcijā.

Madars iepriekšējā sezonā, pārstāvot Serbijas klubu Belgradas "Partizan", tika atzīts par Eirolīgas uzlecošo zvaigzni, 38 mačos vidēji izceļoties ar 5,8 punktiem.

"Komandā ir liels spiediens, uzvaras ir jāizcīna tūdaļ. Visi no "Fenerbahce" uzvaras sagaida katru sezonu. Domāju, ka mums ar Jamu spēles stili ir saderīgi. Mēs varētu veidot interesantu ārējās līnijas tandēmu. Man gan nekad iepriekš nav iznācis spēlēt pret viņu," pastāstīja Žagars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu