Talantīgais autosportists Štolcermanis arī šogad piedalīsies "Ferrari" akadēmijas nometnē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Tomass Štolcermanis
Tomass Štolcermanis Foto: No personīgā arhīva

Latvijas jaunais autosportists Tomass Štolcermanis arī šogad kā viens no četriem talantiem uzaicināts uz "Ferrari" vienības organizētu nometni Itālijā, vēsta komanda.

Nometnes laikā "Ferrari" komandas mītnes vietā Maranello jaunie talanti aizvadīs nodarbības, kurās tiks apskatīti visi pilotu dzīves aspekti, tajā skaitā tiks dots ieskaits fiziskajā un teorētiskajā sagatavotībā, kā arī stresa vadībā. Tāpat jaunie piloti sēdīsies pie "Formula 4" automašīnas stūres.

Pēc nometnes tiks vērtēts, kuri no jaunajiem pilotiem gada beigās varēs piedalīties finālsacensībās, kurās iespējams iegūt pastāvīgu vietu akadēmijā.

Bez Štolcermaņa šajā nometnē piedalīsies vēl trīs 2007. un 2008.gadā dzimuši piloti itāļi Emanuēle Olivjēri un Matija Kolnagi, kā arī nīderlandietis Renē Lammerss, kurš ir F-1 41 sacīksti aizvadījušā Jana Lammersa dēls.

Šāda veida nometnes tiek organizētas katru gadu, lai atlasītu daudzsološus censoņus, kuri varētu tuvākā vai tālākā nākotnē arī startēt Pirmās formulas (F-1) sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu