Ostapenko nemaina pozīciju WTA rangā

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā ir saglabājusi 16. vietu.

Darja Semeņistaja tāpat kā iepriekšējā nedēļā ieņem 132. vietu, Diāna Marcinkēviča pakāpusies par vienu vietu un ieņem 361. vietu, bet Daniela Vismane ir noslīdējusi desmit vietas zemāk un atrodas 402. pozīcijā. Anna Ozerova ir noslīdējusi vietu zemāk (1036.), bet Margarita Ignatjeva saglabājusi 1229. vietu.

Līderpozīcijas WTA rangā saglabā neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka, otrā ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko amerikānietes Korija Gofa un Džesika Pegula, kā arī Jeļena Ribakina no Kazahstānas. No devītās uz sesto vietu pēc uzvaras Gvadalaharas "WTA 1000" turnīrā ir pakāpusies grieķiete Marija Sakari, septīto vietu saglabāja tunisiete Onsa Žabēra, divas vietas zemāk ir čehiete Marketa Vondroušova, vienu - cita Čehijas spēlētāja Karolīna Muhova, bet uz desmito vietu pakāpusies francūziete Karolina Garsija.

Dubultspēlēs Ostapenko noslīdējusi vietu zemāk un ieņem 30. vietu, bet Vismane veikusi 12 vietu kāpumu un ar 173. vietu sasniegusi jaunu karjeras rekordu.

Marcinkēviča ir zemāk par piecām vietām (204.), Darja Semeņistaja - par 15 vietām (221.), Ignatjeva pakāpusies četras vietas (806), bet Ozerova (1022.) atrodas 18 vietas zemāk. Vienu vietu augstāk ir Denīza Marcinkēviča (1083.), septiņas - Kamilla Bartone (1405.), 41 vietu - Marija Semeņistaja (1521.) un septiņas - Līga Dekmeijere (1555).

Līdere ir Elise Mertensa (13.) no Beļģijas, kurai seko austrāliete Storma Hantera.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu