Meija izceļas ar gūtiem četriem vārtiem OHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Gints Meija
Gints Meija Foto: Guntis Lazdāns

"Mogo"/LSPA hokejisti otrdien izcīnīja panākumu "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē pār "Prizma" vienību, uzvarot viesos ar rezultātu 6:1 (3:0, 0:1, 3:0).

Pirmās trešdaļas laikā trīs vārtus guva Gints Meija, nokārtojot "hat-trick" un palīdzot viesu komandai izvirzīties pārliecinošā vadībā.

Savukārt otrā perioda ievadā pēc spēlētām nepilnām divām minūtēm laukuma saimnieki tika pie pirmajiem vārtiem, precīzam esot Elvim Kaimiņam, taču, sākoties mača noslēdzošajām 20 minūtēm, savus ceturtos vārtus guva Meija un atjaunoja viesiem trīs vārtu pārsvaru.

Trešās trešdaļas turpinājumā "Mogo"/LSPA rindās ar precīziem metieniem vēl izcēlās Kaspars Ziemiņš un Patriks Trasūns.

Meija četriem precīziem metieniem pievienoja arī vienu rezultatīvu piespēli, četros vārtu guvumos asistēja Olivers Mūrnieks, kamēr Ziemiņš izcēlās ar trīs (1+2) rezultativitātes punktiem.

Turnīrā pirmo vietu ar septiņiem punktiem četrās spēlēs ieņem "Zemgale"/LBTU, bet pa sešiem punktiem sakrājušas "Kurbads", "Mogo"/LSPA un "Prizma".

OHL četru apļu pamatturnīrs noslēgsies 28. februārī, bet izslēgšanas spēļu turnīrā tiks noskaidroti OHL un Baltijas čempioni.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trim uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL galveno trofeju norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024. gada sezonā Baltijas čempionātā piedalās "Prizma", "Rīga", "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", Elektrēnu "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Punks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

Arī šajā sezonā Ukrainas pilsoņiem OHL čempionātā netiek piemērots leģionāru jeb ārvalstu hokejistu statuss, bet Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem ir liegts startēt OHL.

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LBTU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu