Porziņģim iespaidīgs kāpums ESPN spēlētāju rangā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/Scanpix

Kristaps Porziņģis ESPN vērtējumā pirms šīs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas piedzīvojis iespaidīgu kāpumu spēlētāju rangā, ja salīdzina to ar gadu iepriekš.

ESPN Top 100 NBA spēlētāju reitingā Porziņgi ierindojusi 62. vietā, kas ir kāpums par 26 pozīcijām, jo pirms gada viņš šajā pašā rangā atradās 86. vietā. 

Porziņģis šovasar no Vašingtonas "Wizards" komandas nonāca Bostonas "Celtics", kas tiek uzskatīta par vienu no galvenajām NBA titula pretendentēm. 

"Kā viņš tiks galā ar lielākām gaidām? Ir bijuši vairāki intriģējošāki darījumi par Porziņģa un Markusa Smārta maiņas darījumu šovasar, kas pilnībā izmainījis "Celtics" identitāti, kurai kopš 2016./2017. gada sezonas ir visvairāk uzvaru izslēgšanas spēlēs, ja neskaita Goldensteitas "Warriors" komandu," norāda ESPN. "Porziņģis, kurš savas karjeras laikā piedalījies tikai 10 izslēgšanas spēlēs, tagad tiks vērtēts pēc sava snieguma nākamajā pavasarī."

50 labākos ESPN vēl nav paziņojusi.

Pirms diviem gadiem latviešu centrs ESPN vērtējumā ieņēma 50.pozīciju, bet labākais rādītājs Porziņģim bija pirms 2017./2018.gada sezonas, kad viņš rangā ieņēma 22.vietu.

Aizvadītajā sezonā Porziņģis pārstāvēja Vašingtonas "Wizards" vienību un 65 spēlēs vidēji mačā guva 23,2 punktus, kas ir viņa sezonas rekords, izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,5 metienus.

Pirms Vašingtonas "Wizards" latvietis pārstāvēja arī Dalasas "Mavericks" un Ņujorkas "Knicks" komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu