Noskaties Metjūss "uguņo" NHL sezonas ievadā – divās spēlēs divi "hat-trick"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Ostons Metjūss
Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Ostons Metjūss Foto: Reuters/ScanPix

Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Ostons Metjūss sestdien arī sezonas otrajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem, kaldinot savas komandas uzvaru.

Toronto hokejisti savā laukumā ar rezultātu 7:4 (3:1, 1:2, 3:1) pārspēja Minesotas "Wild".

Ar "hat-trick" amerikānis atzīmējās arī trešdienas mačā, kurā "Maple Leafs" hokejisti ar 6:5 pēcspēles metienu sērijā guva virsroku pār Monreālas "Canadiens". Līdz šim tikai četriem hokejistiem bija izdevies sezonu sākt ar diviem "hat-trick" pēc kārtas - Aleksandram Ovečkinam 2017./2018.gadā, kā arī Sirilam Denenijam, Džo Melounam un Redžinaldam Noblam NHL pirmajā sezonā 1917./1918.gadā.

Metjūss abās izcīnītajās uzvarās un individuāli sekmīgajā sniegumā izcēla darba ētiku un veiksmīgo sadarbību uzbrukuma virknējumā. "Domājam viens par otru aizsardzībā un cenšamies spēlēt uzbrūkoši, un ripa krīt vārtos," teica Metjūss.

Ar trīs punktiem maču uzvarētāju rindās noslēdza arī Viljams Nīlanders, kurš guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Vēl vārtus guva Tailers Bertuci, kurš pirmo reizi izcēlās "Maple Leafs" komandā, un Kalle Jernkroks, kamēr pa divām rezultatīvām piespēlēm iekrāja Mičs Mārners un Morgans Railijs.

"Wild" komandā vārtus guva Meds Boldijs, Raiens Hartmans, Marko Rosi un Brendons Daheims.

NHL regulārajā čempionātā komandas līdz 18.aprīlim aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu