Gulbei septiņi punkti Eirolīgas spēlē pret Laksas komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe
Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe trešdien guva septiņus punktus Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas mačā, taču tas neglāba viņas pārstāvēto Saragosas "Casademont" no zaudējuma.

Saragosas komanda savā laukumā ar rezultātu 71:74 (19:30, 16:12, 27:15, 9:17) piekāpās Kitijas Laksas pārstāvētajai Stambulas "Fenerbahce".

Gulbe mājinieču rindās laukumā bija 19 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā grozā meta divus no četriem divu punktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem. Viņa atzīmējās statistikā arī ar vienu atlēkušo bumbu, vienu rezultatīvu piespēli, vienu piezīmi, vienu kļūdu, tika pie +/- rādītāja -17 un efektivitātes koeficienta pieci.

Laksa Stambulas vienībā spēlēja astoņas minūtes un 16 sekundes un, realizējot vienu tālmetienu, tika pie trīs punktiem, kā arī nopelnīja četras piezīmes, pieļāva vienu kļūdu, sakrāja +/- rādītāju +1 un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu divi.

Saragosas komandā rezultatīvākā ar 16 punktiem un 11 bumbām zem groza bija Leonija Fībiha, kamēr "Fenerbahce" panākumu sekmēja Keila Makbraida, kura izcēlās ar 26 punktiem.

A apakšgrupā "Fenerbahce" uzvarējusi trīs aizvadītajos mačos un ir līdere, kamēr "Casademont" ar vienu panākumu ierindojas piektajā pozīcijā.

Eirolīgā startē 16 komandas, kas sadalītas A un B apakšgrupā pa astoņām katrā. Katras grupas četras labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm.

Iepriekšējā sezonā par Eirolīgas čempionēm kļuva Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu