Ratiņbasketbolistis Podnieks ar uzvaru atgriežas Vācijas bundeslīgā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola bumba (ilustratīvs attēls)
Basketbola bumba (ilustratīvs attēls) Foto: pixabay.com

Latvijas ratiņbasketbolists Kārlis Podnieks sestdien atgriešanās spēlē Vācijas bundeslīgā palīdzēja Elkslēbenas "RSB Thuringia Bulls" komandai izcīnīt uzvaru.

"RSB Thuringia Bulls" mājās ar rezultātu 78:61 (17:8, 25:19, 22:18, 14:16) pārspēja Hannoveres "United".

Pēc iepriekšējās sezonas komanda ziņoja, ka Podnieks nespēlēs tās rindās, taču tagad viņš atgriezies klubā, lai aizvietotu savainoto Drisu Saīdu.

Podnieks laukumā pavadītajās 16 minūtēs un 15 sekundēs pa grozu nemeta, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, vienreiz pārkāpa noteikumus un tika pie pozitīva +/- rādītāja (+8).

"RSB Thuringia Bulls" komanda sezonu sākusi ar trīs uzvarām trīs spēlēs.

Iepriekšējā sezonā Podnieks kļuva par četrkārtēju Vācijas ratiņbasketbola bundeslīgas čempionu. Tāpat viņš ar komandu otro reizi izcīnīja sudraba medaļu Starptautiskās Ratiņbasketbola federācijas (IWBF) Čempionu kausā, šajā turnīrā iepriekš pa reizei izcīnot arī zelta un bronzas godalgas.

Šovasar aizvadītajā Eiropas čempionātā, kurā Latvijas izlase piedzīvoja debiju augstākajā divīzijā, Podnieks septiņos mačos vidēji 29 minūtēs guva 8,1 punktu, izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas un atdeva 1,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu