Džokovičs un Švjonteka pieteikušies "United Cup" turnīram

CopyDraugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: Reuters/ScanPix

Serbs Novaks Džokovičs un poliete Iga Švjonteka ir apstiprinājuši savu dalību gada mijā Austrālijā gaidāmajā "United Cup" turnīrā.

Apvienotajā kausā, kas norisināsies no 29. decembra līdz 7. janvārim, Serbija Pertā grupā tiksies ar Čehiju un Ķīnu, bet Polija - ar Spāniju un vēl nenosauktu valsti.

Čempionu titulu aizstāvēs ASV izlase ar Teiloru Fricu un Džesiku Pegulu sastāvā, amerikāņiem Pertā spēlējot ar Austrāliju un Lielbritāniju.

Sidnejā ar otro numuru izliktā Grieķija ar Stefanu Cicipu un Mariju Sakari spēlēs ar Kanādas komandu, kurā spēlēs Felikss Ožjē-Aljasims un Leila Fernandesa.

Arī trīskārtējā "Grand Slam" turnīru čempione Andželika Kerbere būs Sidnejā, atgriežoties kortos pēc grūtniecības un dzemdību atvaļinājuma un pārstāvot Vāciju kopā ar Aleksandru Zverevu. Grupā spēlēs arī Francija un Itālija.

Bornas Čoriča un Donnas Vekičas pārstāvētā Horvātija cīnīsies ar Nīderlandi un Kaspera Rūda vadīto Norvēģiju.

Atlikušās divas dalībnieces tiks nosauktas 20. novembrī. Cerības uz dalību saglabā arī Latvija.

Katra komanda, kurā būs trīs vīrieši un trīs sievietes, vispirms aizvadīs grupu turnīru, tiekoties ar pārējām divām grupas komandām mačos ar vienu vīriešu un vienu sieviešu vienspēli, kā arī jaukto dubultspēli.

Grupu uzvarētāji un labākā otro vietu ieņēmusī komanda iekļūs ceturtdaļfinālā.

Pusfināli un fināls tiks izspēlēti Sidnejā.

Turnīra balvu fonds ir desmit miljoni ASV dolāru (9,43 miljoni eiro), spēlētājiem cīnoties arī par pasaules ranga punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu