Rubīns ar divām rezultatīvām piespēlēm sekmē "MoDo" uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja aizsargs Kristiāns Rubīns (nr. 33)
Latvijas hokeja aizsargs Kristiāns Rubīns (nr. 33) Foto: MoDo Hockey/X

Latvijas aizsargs Kristiāns Rubīns ceturtdien izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm Zviedrijas hokeja līgas (SHL) spēlē un sekmēja Ērnšeldsvīkas "MoDo" komandas uzvaru.

"MoDo" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 1:0) papildlaikā pārspēja turnīra līderi Kārlstades "Farjestad" vienību.

Rubīns trešā perioda astotajā minūtē palīdzēja panākt 3:2, kā arī rezultatīvi piespēlēja papildlaika ceturtajā minūtē, kad uzvaras vārtus guva Mikels Ogords, kurš šajā mačā izcēlās ar diviem precīziem metieniem.

Rubīns uz ledus pavadīja 20 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Šajā sezonā Rubīns 13 spēlēs guvis divus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

Tāpat uzvaru svinēja arī uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Šellefteo AIK, kas mājās ar 2:1 (0:1, 2:0, 0:0) uzveica Malmes "Redhawks".

Dzierkals, spēlējot 13 minūtes un vienu sekundi, trīsreiz meta pa vārtiem un bija laukumā vienīgajos ielaistajos vārtos, tādējādi tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -1. Viņam šajā sezonā 13 mačos ir vieni gūti vārti.

Šellefteo komanda ar 26 punktiem 13 spēlēs ieņem otro vietu, "MoDo" ar 20 punktiem 13 cīņās ir astotā, bet Rodrigo Ābola pārstāvētā Engelholmas "Rogle" ar 16 punktiem 13 mačos ieņem 12.vietu 14 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Vekšes "Lakers", kas finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Šellefteo AIK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu