Video NHL čempione "Golden Knights" piedzīvo šosezon pirmo zaudējumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Losandželosas "Kings" piektdien izbraukuma spēlē svinēja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, atspēlējot triju vārtu deficītu, bet čempione Vegasas "Golden Knights" savā laukumā pagarinājumā piedzīvoja pirmo zaudējumu sezonā.

Arizonas "Coyotes" pēc pirmās trešdaļas bija panākusi 4:1 pārsvaru, taču piekāpās "Kings" ar 4:5 (4:1, 0:1, 0:3).

Jau pēc spēlētām astoņām minūtēm un 55 sekundēm mājinieki pēc Šona Durzija gūtajiem vārtiem bija panākuši 4:1 pārsvaru.

37.minūtē ar vairākumā gūtiem vārtiem atspēlēšanos iesāka aizsargs Drū Dātijs, un viņš minūti un 59 sekundes pirms mača beigām guva arī uzvaras vārtus, tiekot atzītam par spēles labāko spēlētāju.

Pa diviem rezultativitātes punktiem viesiem sakrāja arī aizsargs Maikijs Andersons, Kvintons Baifīlds (abiem - 1+1) un Ādrians Kempe (0+2).

Mājiniekiem vārti un rezultatīva piespēles Janisa Mozera kontā.

"Golden Knights" savā laukumā izvirzījās vadībā ar 2:0, taču pagarinājumā piekāpās Čikāgas "Blackhawks" - 3:4 (2:2, 0:0, 1:1, 0:1), ciešot pirmo zaudējumu astoņos mačos.

Uzvaras vārtus pēc papildlaikā spēlētām divām minūtēm un 50 sekundēm guva Filips Kurašovs.

Mājinieku rindās pa diviem (1+1) rezultativitātes punktiem nopelnīja Viljams Kārlsons un aizsargs Šī Teodors.

Zaudējums gan neietekmēja "zelta bruņinieku" pozīcijas turnīra tabulā, Rietumu konferencē ar 15 punktiem ieņemot pirmo vietu, kamēr "Blackhawks" ar sešiem punktiem ir divpadsmitā 16 komandu vidū.

Savukārt Karolīnas "Hurricanes" panākumā savā laukumā mačā ar Sanhosē "Sharks", uzvarot ar 3:0 (2:0, 0:0, 1:0), vārtos Anti Rāntam atvairot visus 20 viesu metienus un tiekot atzītam par spēles otro "zvaigzni".

Pirmās "zvaigznes" titulu ar trim gūtiem vārtiem nopelnīja Rāntas tautietis Teuvo Teravainens, bet trešais izceltais hokejists bija Sets Džarviss, kurš tāpat kā vēl viens somu hokejists Sebastiana Aho sakrāja divas rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka Zemgus Girgensons piektdien divreiz meta pa vārtiem Bufalo "Sabres" komandas zaudējumā, viesos ar 4:5 (2:2, 1:1, 1:2) piekāpjoties Ņūdžersijas "Devils" vienībai.

Vankūveras "Canucks", spēlējot bez savainotā Teodora Bļugera, mājās ar 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) sagrāva Sentluisas "Blues".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu