Jaks gūst vārtus Čehijas ekstralīgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Jaks
Jānis Jaks Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejists Jānis Jaks otrdien Čehijas ekstralīgas mačā izcēlās ar gūtiem vārtiem, kamēr viņa un Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva" izcīnīja panākumu.

"Verva" savā laukumā ar rezultātu 6:3 (2:1, 2:0, 2:2) pārspēja Brno "Kometa" vienību.

Jaks izcēlās par precīzu metienu pirmajā trešdaļā, gūstot vārtus vairākumā. Viņš kopā uz ledus bija 18 minūtes un divas sekundes, no kurām nepilnas piecas minūtes spēlēja vairākumā, un atzīmējās statistikā ar trīs metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Zīle uzvarētāju rindās spēlēja 19 minūtes un 46 sekundes un divas minūtes un 16 sekundes uz ledus pavadīja mazākumā, kā arī izcēlās ar vienu spēka paņēmienu, bloķētu metienu un divu minūšu noraidījumu, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Ralfa Freiberga pārstāvētās Hradeckrālovas "Mountfield" spēle pret "Mlada Boleslav" otrdien tika atcelta, jo daļa pretinieku spēlētāju bija saslimuši, un abas komandas vienojās maču pārcelt.

Litvīnovas komanda ar 35 punktiem 16 spēlēs ir turnīra līdere, Hradeckrālovas vienība ar 19 punktiem 15 spēlēs - devītā, Eduarda Tralmaka pārstāvētais Kladno "Rytīrži" klubs ar 17 punktiem ir 12., bet Vītkovices "Ridera", kuras rindās spēlē Roberts Bukarts, ar 16 punktiem ieņem 13.vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu