Četri Latvijas dueti startēs BPT Challenge Ķīnas posmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Četri no sešiem Latvijas duetiem startēs Beach Pro Tour Challenge pamatturnīrā, kas no 2. līdz 5.novembrim norisināsies Ķīnas pilsētā Haikou. Turnīrā ar 3.numuru izsētas Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova, savukārt pārējie trīs pāri – Deniela Konstantinova ar Līvu Ēberi, Mārtiņš Pļaviņš ar Kristianu Fokerotu un brāļi Aleksandrs un Mihails Samoilovi pārvarēja divas kvalifikācijas kārtas, tādejādi izcīnot iespēju startēt pamatturnīrā.

Kvalifikācijas pirmo kārtu neizdevās pārvarēt Ardim Danielam Bedrītim un Artūram Rinkevičam, savukārt Edgars Točs un Olivers Bulgačs piedzīvoja zaudējumu kvalifikācijas otrajā kārtā.

Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova [3] startēs C grupā, kur mērosies spēkiem ar kanādietēm Pavan/McBain [10], amerikānietēm Quiggle/Murphy [16], kā arī austrietēm Friedl/ Schützenhöfer [22]. Otrs Latvijas meiteņu duets Deniela Konstantinova un Līva Ēbere [24] startēs A grupā, kur pretī stāsies turnīra pirmais numurs brazīlieties Carol/Barbara [1], kanādietes Bansley/Bukovec [12] un duets no Jaunzēlandes Zeimann/MacDonald [13].

Vīriešu konkurencē Mārtiņš Pļaviņš un Kristians Fokerots [22] startēs C grupā, kur pretī stāsies austrāļi Hodges/Schubert [3], kanādieši Schachter/Dearing [10] un Brazīlijas duets Viniisius/Heitor [15]. Savukārt brāļi Aleksandrs un Mihails Samoilovi [18] spēlēs F grupā kopā ar ķīniešiem Wu Jiaxin/HA Likejiang [6], brāļiem Bello Ja./Bello Jo.[7] no Anglijas un amerikāņiem Brewster/Friend [19].

Foto: Publicitātes foto

Latvijas komandas spēļu grafiks (grupas spēles)

3.novembris plkst.3:00 Pļaviņš/Fokerots pret Hodges/Schubert (AUS)

3.novembris plkst.4:00 Samoilovs/Samoilovs M. pret Bello,Ja./Bello,Jo. (ENG)

3.novembris plkst.6:00 Anastasija/Tīna pret Friedl/Schützenhöfer (AUT)

3.novembris plkst.6:00 Ēbere/Konstantinova pret Carol/Barbara (BRA)

Izslēgšanas spēlēs iekļūs no katras grupas divas labākās komandas, kā arī četras labākās trešo vietu ieguvējas grupās.

Šajā posmā turpinās cīņa par ranga punktiem olimpiskajā atlasē, kas ilgs līdz 2024. gada 9. jūnijam, noskaidrojot 17 labākās komandas pēc olimpiskās kvalifikācijas ranga gan sievietēm, gan vīriešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu