Video Pegula gūst trešo uzvaru WTA sezonas noslēguma turnīrā

CopyDraugiem X Whatsapp
Džesika Pegula
Džesika Pegula Foto: AFP/SCANPIX

ASV tenisiste Džesika Pegula ceturtdien izcīnīja trešo uzvaru un droši sasniedza Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) sezonas noslēguma turnīra jeb "WTA Finals" pusfinālu.

Pegula (WTA 5.) trešajā grupas spēlē ar 6-3, 6-2 pārspēja grieķieti Mariju Sakari (WTA 9.), kurai tas bija trešais zaudējums.

Amerikāniete, kura pagājušajā sezonā, debitējot sezonas noslēguma turnīrā, netika pie uzvarām, bija nodrošinājusi vietu pusfinālā jau pirms grupas trešā mača.

Tikmēr otrā Bakalaras grupas spēlē tikās sieviešu tenisa pirmā rakete Arina Sabaļenka un Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina (WTA 4.). Pirmajā setā ar 6-2 uzvarēja Sabaļenka, taču, kad otrajā setā rezultāts bija 5-3 par labu Ribakinai, mačs tika pārtraukts laikapstākļu dēļ un tiks turpināts piektdien. Šī mača uzvarētāja arī iekļūst pusfinālā.

Savukārt Četumalas grupā pēc divām spēlēm polietei Igai Švjontekai (WTA 2.) ir divi panākumi, Koko Gofai no ASV (WTA 3.) un tunisietei Onsai Žabērai (WTA 7.) ir pa vienai uzvarai, bet čehiete Markēta Vondroušova (WTA 6.) zaudējusi abos mačos.

Pusfinālos iekļūs katras grupas divas labākās tenisistes.

Sezonas noslēguma turnīrs Kankunā, Meksikā, norisināsies līdz 5. novembrim, un tā balvu fonds ir deviņi miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu