Video Bertāns nedodas laukumā komandas zaudējumā "Warriors" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lugencs Dorts (ar bumbu)
Lugencs Dorts (ar bumbu) Foto: AP/Scanpix

​Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien bija Oklahomasitijas "Thunder" pieteikumā, taču neizgāja laukumā zaudējumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē savā laukumā.

"Thunder" mājās ar rezultātu 139:141 (33:38, 34:31, 39:37, 33:35) zaudēja Goldensteitas "Warriors" basketbolistiem.

"Thunder" rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Lugencs Dorts, 24 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles pievienoja Čets Holmgrens, bet vēl četri basketbolisti guva no 13 līdz 18 punktiem.

"Warriors" komandā 30 punktus guva, kā arī astoņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles sakrāja Stefans Karijs. 20 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Dario Šaričs, vēl četri basketbolisti guva no 15 līdz 19 punktiem, bet Kriss Pols vienam punktam pievienoja 13 rezultatīvas piespēles.

Karijs pēdējā spēles sekundē guva uzvaras grozu caurgājienā. Sākumā tas netika ieskaitīts, jo Dreimonds Grīns, mēģinot bumbu ielabot grozā, skāra groza stīpu, taču vēlāk soģi savu lēmumu mainīja, grozu ieskaitot.

Grīns vēlāk skaidroja, ka grozs ieskaitīt, jo viņš pieskārās groza stīpai, neskarot bumbu.

"Thunder" ar trim uzvarām sešās spēlēs ieņem 11. vietu Rietumu konferencē, bet "Warriors" ar pieciem panākumiem sešos mačos ir konferences līdere.

Piektdien aizvadītās spēles bija pirmās šosezon notiekošā NBA kausa ieskaitē.

Nākamo spēli "Thunder" aizvadīs pirmdien savā laukumā ar Atlantas "Hawks", bet nākamo NBA kausa spēli - piektdien izbraukumā ar Sakramento "Kings".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu