Video "Sharks" atkārto NHL negatīvo rekordu, zaudējot 11. spēli pēc kārtas

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Aaron Doster/USA TODAY Sports via Reuters Con

Sanhosē "Sharks" komanda sestdien zaudēja arī sezonas 11. spēlē un atkārtoja Nacionālās hokeja līgas (NHL) negatīvo rekordu.

"Haizivis" otrajā spēlē pēc kārtas ielaida desmit vārtus un savā laukumā ar rezultātu 2:10 (0:2, 1:5, 1:3) kapitulēja Pitsburgas "Penguins" hokejistiem.

1943.gadā sezonas pirmajās 11 spēlēs zaudēja Ņujorkas "Rangers", bet 2017. un 2021.gadā šo rekordu atkārtoja Arizonas "Coyotes". Savukārt divās spēlēs pēc kārtas desmit vārtus pēdējo reizi ielaida Bostonas "Bruins" 1965.gadā.

Pitsburgas vienībā pa diviem vārtiem guva un vēl divos precīzos metienos asistēja Railijs Smits un Džeiks Gencels, divus vārtus guva arī Jevgeņijs Malkins, bet vieni vārti un četras rezultatīvas piespēles bija Braienam Rastam.

Tikmēr pašreizējā Stenlija kausa glabātāja un līgas līdere Vegasas "Golden Knights" svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas, mājās pārspējot Kolorādo "Avalanche" ar rezultātu 7:0 (1:0, 3:0, 3:0).

Marks Stouns kļuva par vēsturē pirmo lasvegasiešu hokejistu, kurš vienā spēlē guvis divus vārtus mazākumā, tāpat viņš pievienoja divas rezultatīvas piespēles. Pa diviem vārtiem guva arī Viljams Kārlsons un Džeks Aikels.

Edins Hils uzvarētāju vārtos atvairīja visas jeb 41 ripu.

Citviet ar "hat-trick" atzīmējās Nīno Nīderraiters, kurš palīdzēja Vinipegas "Jets" viesos ar 5:3 (0:1, 3:2, 2:0) pārspēt Arizonas "Coyotes". Divreiz mājiniekus pārspēja Brendons Dilons, kura kontā bija arī viena rezultatīva piespēle.

Rezultatīvi spēlēja arī Breidens Points un Ņikita Kučerovs Tampabejas "Lightning" izbraukuma spēles uzvarā pār Otavas "Senators" - 6:4 (1:1, 3:0, 2:3). Pointam bija trīs vārti un viena rezultatīva piespēle, bet Kučerovs guva vienus vārtus un asistēja četros rezultatīvos uzbrukumos.

Citā spēlē Raiens O'Reilijs izcēlās ar trīs vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, Nešvilas "Predators" viesos ar rezultātu 5:2 (1:1, 3:1, 1:0) pārspējot Edmontonas "Oilers".

NHL regulārajā čempionātā komandas līdz 18.aprīlim aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu