Video Tralmaks: Mēģināju spēlēt pēc iespējas parastāk

CopyDraugiem X Whatsapp
Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: Guntis Lazdāns

Latvijas vīriešu hokeja izlases uzbrucējs Eduards Tralmaks savu sniegumu ceturtdien Rīgā uzvarā mačā ar Francijas valstsvienību nevērtē kā labu, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) publicētajā pēcspēles intervijā uzsverot daudzās kļūdas.

Latvija uzvarēja ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0).

Vārtus Latvijai guva Filips Buncis, Patriks Ozols un Eduards Tralmaks, bet viesiem - Baptists Briss.

Latvijas trešo vārtu autors pēc spēles uzsvēra, ka viņš nedomā, ka viņa spēle ar Franciju bija ļoti laba, jo bija daudz kļūdu, taču uzvara un rezultativitātes punkti (1+1) ir patīkami.

"Čehijas čempionātā iegūtā pārliecība šodien varbūt neparādījās. Mēģināju spēlēt pēc iespējas parastāk. Es ceru, ka rītdien redzēsim labāku hokeju," saspēles trūkumu uzsvēra hokejists.

Viņš stāsta, ka uzvara dod pārliecību gan Latvijas izlases varējumam, gan spēlētājiem.

"Kā treneris Harijs Vītoliņš teica, šī ir sezonas pirmā izlase, un šī ir šī gada izlases pirmā uzvara," uzvaras faktoru izceļ hokejists.

Šī ir eksperimentāla izlase, un ne visi saņems izsaukumu uz valstsvienības nākamo sabraukumu. Tralmaks uzskata, ka "konkurence ir laba lieta, viens otru dzenam uz priekšu, taču cīnāmies par savu valsti, kas to padara patīkamāku".

Piektdien "Daugavas" ledus hallē Rīgā abas komandas plkst.19 aizvadīs otru spēli, tiešraidē spēli translējot televīzijas kanālam TV6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu