Merzļikina pārstāvētajai "Blue Jackets" NHL ceturtais zaudējums pēc kārtas

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien Detroitā laukumā nedevās viņa pārstāvētās Kolumbusas "Blue Jackets" zaudējumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

"Blue Jackets" viesos ar 4:5 (2:2, 1:2, 1:1) zaudēja Detroitas "Red Wings" komandai, piedzīvojot ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Uz Lūkasa Raimonda un Robija Fabri pirmajās četrās ar pusi minūtēs gūtajiem vārtiem Kolumbusas vienība līdz 26.minūtes beigām bija ne vien atspēlējusies, bet arī izvirzījusies vadībā ar 3:2, vārtus gūstot Aleksandram Teksjē, Edamam Fantili un Šonam Kuralijam

Otrā perioda beigās ar Aleksa Debrinkata un Daniela Spronga metieniem mājinieki atguva vadību un 43.minūtē Fabri guva uzvaras vārtus. Perioda vidū Patriks Laine vien samazināja rezultāta starpību.

Kolumbusas vienības vārtos Spensers Mārtins atvairīja 23 metienus, bet pretējā laukuma galā 18 metienus tvēra Ville Huso.

Pa divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētājiem sakrāja Kristians Fišers un Džefs Petrijs.

Kolumbusas komanda ar 11 punktiem 14 spēlēs ieņem 15.vietu Austrumu konferencē un nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad izbraukumā tiksies ar Ņujorkas "Rangers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu