Video Merzļikins neglābj "Blue Jackets" no kārtējā zaudējuma

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins ceturtdien atvairīja 29 pretinieka metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Kolumbusas "Blue Jackets" komanda piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas.

"Blue Jackets" mājās ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:1, 1:2) zaudēja Arizonas "Coyotes" komandai.

Merzļikins tika galā ar 29 no 32 pretinieku metieniem, atvairot 90,6% raidījumu.

Pirmajai trešdaļai noslēdzoties bez gūtiem vārtiem, otrā perioda otrajā minūtē "Blue Jackets" vadībā izvirzīja Deimons Sīversons, taču nepilnas piecas minūtes vēlāk "Coyotes" atbildēja ar to pašu, precīzam esot Beretam Heitonam.

Trešā perioda vidū Arizonas vienībai 28 sekunžu laikā izdevās pārspēt Merzļikinu divas reizes un iekrāt divu vārtu pārsvaru (3:1). Vispirms vairākumā Kolumbusas komandas vārtos ripu raidīja Logans Kūlijas, bet pēc tam precīzs bija Losons Krūzs.

Nedaudz mazāk kā divas minūtes līdz pamatlaika beigām Sīversons guva savus otros vārtus mačā un samazināja deficītu līdz vienam precīzam metienam, tomēr ar to nepietika, lai pacīnītos par panākumu.

"Blue Jackets" ar 12 punktiem 17 spēlēs ieņem 16.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs sestdien, kad viesos stāsies pretī Vašingtonas "Capitals".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu