Bertāns neiziet laukumā, "Thunder" sagādā "Warriors" piekto zaudējumu pēc kārtas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolistam Dāvim Bertānam paliekot uz rezervistu soliņa, viņa pārstāvētā Oklahomasitijas "Thunder" ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā tika pie trešās uzvaras pēc kārtas.

"Thunder" viesos ar rezultātu 128:109 (39:24, 28:36, 27:25, 34:24) pārspēja Goldensteitas "Warriors", kas piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās Šejs Gildžess-Aleksandrs ar 24 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm bija rezultatīvākais, Izajs Džo pievienoja 23 punktus, kamēr Džošs Gidijs guva vēl 19 punktus.

"Warriors" vienībā Džonatans Kuminga izcēlās ar 21 punktu, bet Kriss Pols tika pie 15 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Mājiniekiem ceļgala savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Stefans Karijs, kā arī Dreimonds Grīns, kurš pēc iepriekšējās aizvadītās spēles saņēma piecu maču diskvalifikāciju.

"Thunder" ar astoņām uzvarām un četriem zaudējumiem Rietumu konferencē atrodas ceturtajā vietā un nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad vēlreiz izbraukumā tiksies ar "Warriors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu