Noskaties Porziņģis: Šī neveiksme mums liks paskatīties uz sevi

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Bostonas "Celtics" pirmdien neveiksmē pret Šarlotas "Hornets" aizsardzībā nespēja apturēt pretiniekus svarīgos brīžos, kas izšķīra spēles iznākumu, sarunā ar žurnālistiem atzina Porziņģis.

"Celtics" izbraukumā, esot vadībā lielāko daļu mača, ar rezultātu 118:121 (31:25, 34:29, 22:27, 21:27, 10:13) papildlaikā piekāpās "Hornets" komandai. Porziņģis izcēlās ar 17 punktiem.

Latvietis pēc zaudējuma izcēla, ka spēles likteni izšķīra mazas detaļas, kurās mača laikā "Celtics" pieļāva kļūdas.

"Svarīgos brīžos neapturējām viņus aizsardzībā, kas ļāva viņiem palikt spēlē un, tuvojoties beigām, gūt svarīgus punktus. Arī līdzjutēji iesaistījās, intriga atgriezās un viņi atspēlējās," teica Porziņģis.

"Tās bija mazās lietas. Nedrīkstam dot iespējas pretiniekiem. Esam ļoti talantīga komanda un dažreiz varam uzvarēt spēles tikai ar talantu, taču nevēlamies par tādu kļūt. Gribam būt komanda, kas vienmēr spēlē vienādi pret jebkuru pretinieku," skaidroja latvietis.

Tāpat Porziņģis norādīja, ka pēc zaudējumiem komanda var vieglāk redzēt, kas savā spēlē vēl ir jāuzlabo. "Tagad varam redzēt, kas mūsu spēlē ir nepareizi. Protams, cenšamies to darīt arī pēc uzvarām, taču tas nav tas pats. Neveiksme mums liks paskatīties uz sevi pašiem," piebilda basketbolists.

"Celtics" pārtrūka sešu uzvaru sērija, tomēr komanda ar 11 panākumiem 14 mačos joprojām ir Austrumu konferences un visas līgas līdere. Savukārt "Hornets" šī bija tikai ceturtā uzvara 13 spēlēs, kas ļauj ieņemt 13. pozīciju Austrumu konferencē.

Nākamo spēli Porziņģa pārstāvētā "Celtics" aizvadīs trešdien, kad savā laukumā tiksies ar Milvoki "Bucks" komandu, kas izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas un ar bilanci 10-4 ir trešā Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu