Video Šmitam ar "Žalgiris" komandu neveiksmīga spēle Eirolīgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rolands Šmits
Latvijas basketbolists Rolands Šmits Foto: BC Zalgiris Kaunas/Twitter

Latvijas basketbolists Rolands Šmits piektdien Grieķijā guva četrus punktus Kauņas "Žalgiris" zaudējumā ULEB Eirolīgas desmitās kārtas spēlē.

Kauņas basketbolisti ar 72:89 (19:19, 12:24, 21:26, 20:20) zaudēja Pirejas "Olympiakos".

Pēc līdzīgas pirmās ceturtdaļas otrajā mājinieki veica izšķirošo izrāvienu, un otrajā puslaikā rezultāta starpība viņu labā svārstījās 9-20 punktu robežās.

Šmits 21 minūtē un 16 sekundēs laukumā realizēja divus no četriem divpunktu metieniem, bet netrāpīja vienīgo tālmetienu. Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, sakrāja divas personiskās piezīmes, izprovocēja trīs pārkāpumus pretiniekiem un cīņu beidza ar efektivitātes koeficientu septiņi.

Rezultatīvākais Kauņas vienībā ar 21 punktu bija Kīnens Evanss, bet pa desmit punktiem guva Keveriass Heizs, kurš izcīnīja piecas bumbas zem groziem, un Breidijs Meneks.

"Olympiakos" komandā ar 25 punktiem izcēlās Aizeja Kenens, 22 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Aleks Pīterss, bet 14 punktus un piecas rezultatīvas piespēles iekrāja Tomass Volkaps.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu izlases galvenā trenera Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus Segafredo" komanda ceturtdien savā laukumā ar 87:79 (25:27, 21:17, 24:14, 17:21) pārspēja Stambulas "Fenerbahce".

"Virtus" ar septiņām uzvarām ieņem trešo vietu, "Olympiakos" ar sešiem panākumiem ir piektais, bet "Žalgiris" ar četrām uzvarām ieņem 14.vietu.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiakos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu