Čempionu līga: Madrides "Real" uzvar "Napoli"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: dpa/scanpix

Madrides "Real" futbolisti trešdien savā laukumā pārspēja "Napoli" UEFA Čempionu līgas C grupas spēlē, nodrošinot pirmo vietu grupā, bet otrā spēlē Bragā tika fiksēts neizšķirts.

"Real" ar 4:2 (2:1) pieveica "Napoli".

Džovanni Simeone gan devītajā minūtē vadībā izvirzīja Itālijas klubu, uz ko mājinieki atbildēja ar 12 minūšu laikā gūtiem Rodrigu un Džūda Belinghema vārtiem.

Neapoles futbolisti 47. minūtē neizšķirtu panāca ar Franka Angisā sitienu, bet mājinieki ar 84. minūtē gūtajiem Niko Pasa un mača kompensācijas laika ceturtajā minūtē gūtajiem Hoselu vārtiem nodrošināja pirmo vietu grupā.

"Braga" mājās spēlēja 1:1 (0:1) ar Berlīnes "Union".

Jau 30. minūtē mājiniekus mazākumā atstāja centrālais aizsargs Siku Niakatē, un 42. minūtē vairākumu izmantoja Vācijas galvaspilsētas klubs, vadībā izvirzoties pēc precīza Robina Gozensa sitiena.

Tomēr mājinieki spēja atspēlēties, 51. minūtē izlīdzinājumu panākot Alvaro Džalo.

C grupā "Real" piecos mačos ir sakrājis 15 punktus, "Napoli" ar septiņiem punktiem ir otrā, "Braga" izcīnījusi četrus punktus, bet "Union" ir divi punkti.

Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.Čempionu līgas fināls 2024. gada 1. jūnijā notiks Vemblija stadionā Londonā.

Pagājušajā sezonā par Čempionu līgas uzvarētājiem kļuva Mančestras "City", kas Stambulā ar 1:0 pārspēja Itālijas klubu Milānas "Inter", pirmo reizi uzvarot šajās sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu