"TTT Rīga" FIBA Eirokausa "play-off" turnīru sāks ar cīņām pret Vītolas komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
"TTT Rīga" basketbolistes
"TTT Rīga" basketbolistes Foto: FIBA.com

Latvijas kluba "TTT Rīga" basketbolistes FIBA Eirokausa izslēgšanas spēļu turnīru uzsāks, vēlreiz tiekoties ar Kristīnes Vītolas pārstāvēto Grieķijas komandu Pirejas "Olympiacos", ceturtdien tika noskaidrots izlozē.

1/16 fināla spēle 14. decembrī notiks Pirejā un 21. decembrī - Rīgā.

Astotdaļfinālā šī pāra uzvarētājas 11. un 18. janvārī tiksies ar kādu no Francijas klubiem - Šarlevilmezjēras "Flammes Carolo" vai Larošas pie Jonas "Roche Vendee".

F grupā "TTT Rīga" svinēja sešas uzvaras sešās spēlēs, ieņemot pirmo vietu un tiekot izsētām ar sesto numuru, bet "Olympiacos" ar trim uzvarām ieņēma trešo vietu, kvalificējoties izslēgšanas spēlēm kā ceturtā labākā trešo vietu ieņēmēja un tiekot izsēta ar 27. numuru.

Grupā "TTT Rīga" izbraukumā uzvarēja ar 77:68, bet savā laukumā - ar 59:55.

"TTT Rīga" sezonas sākumā nepārvarēja FIBA Eirolīgas kvalifikāciju, tādējādi sezonu turpinot pēc spēka otrajā klubu turnīrā Eiropā.

Eirokausa izslēgšanas spēlēm kvalificējās katras grupas divas labākās komandas un astoņas no 12 trešo vietu īpašniecēm. Izslēgšanas spēles sāksies decembra vidū un risināsies piecās kārtās, uzvarētāju noskaidrojot divu spēļu summā.

Pagājušajā sezonā "TTT Rīga" ne Eirolīgā, ne Eirokausā nespēlēja, taču ieņēma pirmo vietu Baltijas Sieviešu basketbola līgā (BSBL) un Latvijas čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu