Noskaties Hertls izceļas ar "hat trick" "Sharks" uzvarā NHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Tomāšs Hertls
Tomāšs Hertls Foto: AP/Scanpix

Ar trim gūtiem vārtiem jeb "hat trick" otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izcēlās Tomāšs Hertls, palīdzot Sanhosē "Sharks" atspēlēt trīs vārtu deficītu un papildlaikā pieveikt Ņujorkas "Islanders" vienību.

Līdz trešā perioda devītai minūtei "Islanders" bija izvirzījusies vadībā ar 4:1, tomēr pārsvaru saglabāt neprata un piedzīvoja zaudējumu papildlaikā ar 4:5 (1:1, 1:0, 2:3, 0:1).

Pamatlaikā bez Hertla trim gūtajiem vārtiem viesu rindās precīzi meta arī Kevins Lebanks, bet uzvaru četras sekundes pirms papildlaika beigām viesiem nodrošināja Viljama Eklunda precīzais metiens.

Mājinieku sastāvā vārtus guva Raiens Puloks, Maiks Railijs, Žiljēns Gotjē un Broks Nelsons.

Zaudējumu savā laukuma otrdien piedzīvoja arī Čikāgas "Blackhawks", kas mājās ar 3:4 (1:0, 2:3, 0:0, 0:0, 1:3) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Nešvilas "Predators".

Pamatlaikā mājiniekiem divus vārtus guva Niks Folino, bet reizi precīzs bija Džeisons Dikinsons, kamēr viesu sastāvā izcēlās Lūks Evandželista, Marks Jankovskis un Raiens O'Railijs, bet uzvaras pēcspēles metienu realizēja Filips Forsbergs.

Tikmēr pie uzvarām mājas spēlēs otrdien tika Kolorādo "Avalanche" un Otavas "Senators" vienības.

"Avalanche" savā laukumā ar 3:2 (1:0, 1:0, 1:2) pārspēja Anaheimas "Ducks", pārtraucot savu trīs zaudējumu sēriju.

Uzvarētāju rindās ar precīziem metieniem izcēlās Kērtiss Makdermids, Neitans Makinons un Logans O'Konors, bet "Ducks" sastāvā vārtus guva Sems Kariks un Leo Karlsons.

Tikmēr "Senators" savā laukumā pārliecinoši ar 6:2 (2:0, 3:2, 1:0) apspēlēja Ņujorkas "Rangers" hokejistus.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju rindās guva Breidijs Tkačaks un Vladimirs Tarasenko, bet vēl pa reizei precīzi bija Klods Žirū un Dreiks Batersons. "Rangers" sastāvā izcēlās Artēmijs Panarins un K'Andrē Millers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu