Noskaties Haimenam "hat-trick" "Oilers" piektajā uzvarā pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Zeks Haimens trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā guva trīs vārtu, kamēr Edmontonas "Oilers", turpinot augšupeju pēc nesekmīgā sezonas sākuma, izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas.

Edmontonas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 6:1 (4:0, 1:0, 1:1) uzvarēja Karolīnas "Hurricanes".

Haimenam šis bija otrais "hat-trick" sezonā. Trīs punktus uzvarētājiem - visus ar rezultatīvām piespēlēm - guva arī Konors Makdeivids.

Vēl edmontoniešiem vārtus guva Raiens Makleods, Matīass Ēkholms un Vorens Fogels, bet pretiniekiem izcēlās Džordans Stāls.

Stjuarts Skiners uzvarētāju vārtos atvairīja 39 metienus. "Hurricanes" rindās Pjotrs Kočetkovs no sešiem metieniem ielaida trīs ripas un jau sestajā minūtē viņu nomainīja Anti Rānta, kurš turpmākajā cīņas gaitā tika galā ar 25 metieniem.

Tāpat uzvaru svinēja līgas līdervienība un pašreizējā Stenlija kausa glabātāja Vegasas "Golden Knights", kas viesos ar rezultātu 6:3 (1:3, 4:0, 1:0) pārspēja Sentluisas "Blues".

Lasvegasiešiem savus karjerā 200.vārtus guva Žonatans Maršeso. Vārti un rezultatīva piespēle bija Džekam Aikelam.

Citā spēlē Tampabejas "Lightning" savu skatītāju priekšā uzveica Pitsburgas "Penguins" ar rezultātu 3:1 (1:0, 2:0, 0:1). "Lightning" komandā šīs sezonas līgas rezultatīvākais spēlētājs Ņikita Kučerovs izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem un vienu piespēli.

NHL regulārajā čempionātā komandas līdz 18. aprīlim aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu