Putina atbalstītājam neveicas – Ovečkins sasniedzis NHL karjeras antirekordu (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krievijas hokejists Aleksandrs Ovečkins
Krievijas hokejists Aleksandrs Ovečkins Foto: AFP/Scanpix

Krievijas hokeja uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins jau 11 spēlēs pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) nav guvis vārtus, kas viņa karjerā ir antirekords jeb garākā "sausā" sērija.

Vašingtonas "Capitals" ceturtdien izbraukumā ar rezultātu 3:4 (0:0, 2:1, 1:2, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos piekāpās Filadelfijas "Flyers".

Ovečkins šajā mačā palika bez rezultativitātes punktiem. Pēdējās 11 spēlēs Krievijas hokejists iekrājis vien četras rezultatīvas piespēles, taču vārtus nav guvis.

Līdz šim Ovečkinam karjerā garākā "sausā" sērija bija 10 spēles, kurās neizdevās gūt vārtus. Sērija ilga 2017. gadā no 22. februāra līdz 12. martam, vēsta NHL

38 gadus vecais Ovečkins kopumā NHL karjerā guvis 827 vārtus regulārajā čempionātā, kas vēsturē ir otrais labākais rādītājs.

Ovečkins, kurš ir viens no aktīvākajiem kara noziedznieka Krievijas diktatora Vladimira Putina atbalstītājiem, lūko pārspēt NHL rekordu.

Visvairāk vārtu NHL regulārajā čempionātā guvis leģendārais kanādietis Veins Greckis, kura kontā ir 894 trāpījumi. Ovečkins atpaliek par 67 vārtu guvumiem.

Ovečkins aizvada 19. sezonu NHL karjerā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu