Video "ASK Zemessardze"/LSPA zaudējums čempionei Baltijas līgas mačā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"ASK Zemessardze"/LSPA sestdien savā laukumā zaudēja pašreizējai Baltijas Handbola līgas čempionei. "ASK Zemessardze"/LSPA ar 25:30 (15:16) piekāpās Pelvas "Serviti".

Mājiniekiem pa pieciem vārtiem guva Kristiāns Ingus Jonuška un Kristers Rihards Ozols.

Viesiem Jirgens Roba guva sešus vārtus, realizējot arī trīs no četriem septiņu metru soda metieniem, bet pa pieciem vārtiem sakrāja Teniss Kase un Henri Sillaste.

Dobeles "Tenax" ar deviņiem punktiem astoņās spēlēs ir otrā, bet "ASK Zemessardze"/LSPA bez punktiem ieņem pēdējo vietu astoņu komandu konkurencē.

Šosezon Baltijas līgā startē astoņas komandas, no kurām divas ir Latvijas pārstāves, trīs Lietuvas komandas (Viļņas "Šviesa", Kauņas "Granitas-Karys" un Klaipēdas "Dragūnas") un trīs Igaunijas vienības (Pelvas "Serviti", "Viljandi" un "Mistra").

Pamatturnīrā katra komanda ar katru aizvada divus mačus, divām labākajām vienībām kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, bet septītās un astotās vietas ieguvējām sacensībām noslēdzoties. Pamatturnīra 3.-6.vietas īpašnieces cīnīsies ceturtdaļfinālos, divu maču summā noskaidrojot uzvarētājas, kas iekļūs finālturnīrā.

Pagājušajā sezonā dobelnieki bija ceturtie, bet "ASK Zemessardze"/LSPA nesasniedza izslēgšanas spēles.

Par čempioni kļuva Pelvas "Serviti", kas finālā ar 27:24 pārspēja "Viljandi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu