Kuruci kopā gūst 20 punktus uzvarētā ACB mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs svētdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva 11 punktus un viņa brālis Rodions Kurucs pievienoja deviņus, palīdzot Mursijas UCAM komandai izcīnīt uzvaru.

Mursijas basketbolisti viesos ar rezultātu 83:74 (31:16, 15:18, 14:18, 23:22) uzvarēja Lugo "Rio Breogan".

Artūrs Kurucs spēlēja 19 minūtes un 37 sekundes, realizēja savu vienīgo divpunktu metienu pēc brāļa piespēles un trīs no četriem tālmetieniem, pieļāva vienu kļūdu, pārtvēra vienu bumbu, divreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja pozitīvu +/- rādītāju (+3) un astoņus efektivitātes koeficienta punktus.

Rodions Kurucs spēlēja piecas minūtes vairāk, grozā raidīja četrus no pieciem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, netrāpīja vienīgo tālmetienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva piecas rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja divus metienus, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi, tika pie pozitīva +/- rādītāja (+8) un bija otrs produktīvākais komandā ar 12 efektivitātes koeficienta punktiem.

Par Artūru Kurucu rezultatīvāks UCAM rindās bija tikai Dilans Eniss, kurš guva 16 punktus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Pretiniekiem 21 punktu guva Martins Sajus.

Vēl svētdien Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Palencia" mājās ar rezultātu 80:88 (18:20, 22:26, 21:20, 19:22) zaudēja Saragosas "Casademont". Pasečņiks nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām tika pie piektās piezīmes, bet visā mačā laukumā pavadīja astoņas minūtes un 54 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu neprecīzu divpunktu metienu, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pieļāva trīs kļūdas, pārtvēra vienu bumbu, izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus un tika pie negatīva +/- rādītāja (-2).

Jau ziņots, ka Mārcis Šteinbergs sestdien guva sešus punktus, kamēr Manrezas "Baxi" vienība mājās ar rezultātu 73:76 zaudēja Tenerifes "Lenovo" komandai, kas šosezon bija Latvijas čempiones "VEF Rīga" pretiniece FIBA Čempionu līgā.

UCAM ar deviņām uzvarām 14 spēlēs ir ceturtā, "Baxi" ar astoņiem panākumiem 15 cīņās ieņem septīto vietu, bet "Palencia", ar bilanci 1-14 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu