Šteinberga kliedē bažas par savainojumu: Nav nekas nopietns

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketbolistes Anetes Šteinbergas svētdien gūtais savainojums neesot nopietns un neliegs tuvākajā laikā atgriezties laukumā, aģentūrai LETA atklāja Šteinberga.

Svētdien Francijas čempionāta mačā otrās ceturtdaļas izskaņā Šteinberga pie pretinieču groza neveiksmīgi piezemējās un laukumu pameta klibojot, otrajā puslaikā spēlē neatgriežoties, kamēr viņas pārstāvētā Buržas "Tango" ar 79:70 pārspēja Latas "BLMA Gazelles" vienību.

"Nav nekas nopietns. Neveiksmīgi piezemējos uz pretinieces pēdas un pēc puslaika nolēmu, ka neturpināšu spēli," norādīja Šteinberga, piebilstot, ka savainojums neliegs jau drīzumā atgriezīsies laukumā.

Latvijas basketboliste laukumā bija 11 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā groza raidīja vienu no trīs divpunktu metieniem un divus no četriem soda metieniem, bet netrāpīja vienīgo tālmetienu. Viņas kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, viena pārtverta bumba, viena piezīme, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi, pozitīvs +/- rādītājs (+8) un pieci efektivitātes koeficienta punkti.

Turnīra tabulā līdere ar desmit uzvarām 11 spēlēs ir "Tango", Kates Vilkas pārstāvētā "Charnay" ar bilanci 6-5 ir piektā, bet Tarbas "Gespe Bigorre", kuru pārstāv Raina Tomašicka, ar četrām uzvarām desmit mačos - devītā.

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva Lionas ASVEL basketbolistes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu