Video Porziņģim žilbinošs sniegums, Sabonis teju satraumē latvieti

Papildināts
TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētāji Kristaps Porziņģis un Donāts Sabonis
NBA spēlētāji Kristaps Porziņģis un Donāts Sabonis Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien agrā rītā (pēc Latvijas laika) aizvadīja lielisku spēli Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), kaldinot Bostonas "Celtics" komandas uzvaru.

"Celtics" izbraukumā ar rezultātu 144:119 (38:41, 36:25, 39:24, 31:29) pārspēja Sakramento "Kings", izcīnot astoto uzvaru pēdējās 10 spēlēs.

Porziņģis nospēlēja 29 minūtes, guva 24 punktus (2p. 4/7, 3p. 3/4, soda metieni 7/8), izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bloķēja sešus metienus un veica divas rezultatīvas piespēles.

Latvieša kontā arī trīs kļūdas, trīs piezīmes un +22 koeficients ("Celtics" guva par 22 punktiem vairāk nekā pretinieki, kamēr laukumā bija Porziņģis).

Trešajā ceturtdaļā Porziņģis pēc palēcienā izpildīta pustālā metiena piezemējās uz Domanta Saboņa kājas, pagriežot savu kreiso potīti. Sākumā izskatījās, ka Latvijas basketbolists būs guvis traumu.

Porziņģis nopietnu traumu neguva un varēja turpināt spēli, savukārt pēc video atkārtojuma noskatīšanās Lietuvas basketbolistam tiesneši piesprieda piezīmi.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākie bija Džeilens Brauns un Deriks Vaits, kuri katrs guva 28 punktus. 21 punktu un 10 rezultatīvas piespēles pievienoja Džrū Holidejs, bet 20 iemeta Peitons Pritčards.

"Kings" rindās 29 punktus guva Deārons Fokss, bet Sabonis atzīmējās ar 13 punktiem, 10 izcīnītām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm..

"Celtics" ar 21 uzvarām 27 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē, kamēr "Kings" ar bilanci 16-10 ir piektie Rietumos.

"Celtics" četru spēļu izbraukuma sēriju turpinās sestdien un pirmdien, kad aizvadīs mačus Losandželosā ar vietējām "Clippers" un "Lakers" komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu