NBA zvaigzne Jokičs: Ceru, ka pēc karjeras beigām mani neviens neatpazīs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Nikola Jokičs
NBA zvaigzne Nikola Jokičs Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Denveras "Nuggets" zvaigzne serbs Nikola Jokičs atzinis, ka viņam nepatīk lielā slava cilvēku izrādītās uzmanības dēļ.

"Būt slavenam – dažiem cilvēkiem tas patīk, dažiem ne," viesojoties raidījumā pie komandas biedra Maikla Portera juniora, sacīja Jokičs, kurš karjerā divas reizes  atzīts par NBA regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

"Ceru, ka pēc karjeras beigām mani neviens neatpazīs. Vēlos, lai mans bērns vai bērni [Jokičam šobrīd ir viens bērns – divus gadus veca meita] mani atceras kā tēti. Domāju, ka tas būs mans dzīves mērķis," teica Jokičs.

Serbijas basketbolists iepriekšējā sezonā palīdzēja "Nuggets" pirmo reizi kluba vēsturē triumfēt NBA čempionātā, iegūstot finālsērijas MVP balvu. Jokičs pēdējos gados laukumā demonstrējis fenomenālu sniegumu.

"Man patiešām nepatīk šāda dzīve [slava], jo mēs esam tikai basketbolisti, kuri labi pieprot savu nodarbošanos. Mums visapkārt ir mediji. Saprotams, ka mums maksā, jo esam populāri medijos," sprieda Jokičs.

Serbijas basketbolistam nepatīk, ka cilvēki viņu satiekot uzreiz ņem rokā telefonu, lai fotografētu un filmētu. "Uzskatu, ka tas ir ļoti nepieklājīgi. Man nepatīk izrādīties," atzina 28 gadus vecais sportists.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu