Žurnālists: Banki trenētā "Virtus" interesējas arī par Gražuli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis Foto: Lega Basket Serie A/Twiiter

Lukas Banki trenētā Boloņas "Virtus" komanda esot sazinājusies ar Trento "Dolomiti Energia" vienību, lai apspriestu iespēju sastāvam piesaistīt Latvijas basketbolistu Andreju Gražuli, vēsta Eiropas basketbola apskatnieks Luka D'Alessandro.

Jau vēstīts, ka Latvijas basketbola izlases galvenajam trenerim Itālijas komandā nesen pievienojās Rihards Lomažs, kurš šo sezonu sāka Turcijā. Nu parādījusies neoficiāla informācija, ka "Virtus" komanda interesējas par vēl vienu Latvijas basketbolistu.

Gražulis šosezon Itālijas A sērijas čempionātā 14 mačos vidēji guvis 13,6 punktus, savukārt ULEB Eirokausā latvietis 13 spēlēs atzīmējies ar 14,1 punktu.

Itālijas A sērijas kopvērtējumā Trento komanda ar uzvaru un zaudējumu bilanci 9-5 ieņem ceturto vietu, bet "Virtus" ar 10-4 ierindojas trešajā pozīcijā.

Gražuļa pārstāvētā "Dolomiti Energia" komanda patlaban Eirokausā ieņem sesto vietu B grupā (bilance 6-7), kas ir pēdējā pozīcija, lai kvalificētos "play-off".

Tikmēr kontinenta spēcīgākajā klubu turnīrā Eirolīgā otro vietu kopvērtējumā ieņem Banki un Lomaža pārstāvētā "Virtus" ar bilanci 13-5.

Gražulis kopš 2019. gada spēlē Itālijā, šajā valstī viņš iepriekš pārstāvēja arī Tortonas "Derthona" un Triestes "Pallacanestro" komandas.

30 gadus vecais Latvijas basketbolists spēlējis arī Krievijas klubā Permas "Parma", kā arī pašmāju komandās "VEF Rīga" un BK "Ventspils".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu