Sešpadsmitgadīgās sporta zvaigznes jaunās draudzenes vecums izraisa neapmierinātību un diskusijas (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

16 gadus vecais šautriņu metējs Lūks Litlers vienas nakts laikā kļuva par vienu no apspriestākajiem pusaugu sportistiem pasaulē.

Litlers bija tuvu tam, lai kļūtu par visu laiku jaunāko pasaules čempionu šautriņu mešanā, taču finālā nācās piekāpties 28 gadus vecajam Lūkam Hamfrīzam. 

Ar trešo numuru izsētais Hamfrīzs bija pārāks ar 7-4, izcīnot savu pirmo pasaules čempiona titulu un kļūstot par PDC ranga pirmo numuru.

Neskatoties uz zaudējumu, Litlers nonāca plašsaziņas līdzekļu uzmanības centrā, un arī viņa tuvinieki... arī viņa 21 gadu vecā draudzene Eloīze Milbērna.

Lūks Litlers un Eloīze Milbērna
Lūks Litlers un Eloīze Milbērna Foto: Reuters/ScanPix

Litlers ar Milbērnu sāka tikties pirms pasaules čempionāta, un tagad viņi ir attiecībās jau divus mēnešus. Viņi satikās ar kopīga drauga starpniecību videospēlē. Draugs uzskatīja, ka jaunieši būtu saderīgs pāris. Proti, Milbērna arī met šautriņas, taču amatieru līmenī.

"Eloīzei patīk šautriņas un FIFA (futbola videospēle - red.), viņai ir daudz kopīga ar Lūku. Viņi sāka sazināties Xbox (spēļu konsole - red.), un no turienes viss virzījās uz priekšu. Viņa ir jauka meitene un ļoti labi orientējas gan šautriņās, gan FIFA. Varētu teikt, ka viņi būs ideāls pāris, jo arī Lūks ļoti aizraujas ar abām lietām," "Sportsmail" norādīja viņu kopīgais draugs.

Britu tabloīdi vērsuši uzmanību uz pāra vecuma atšķirību, jo Milbērna ir piecus gadus vecāka par Litleru. Cilvēki šaubās, vai Milbērnas jūtas ir patiesas. Viņas māte metās savu atvasi aizstāvēt. 

"Par manu meitu un vīru Filu tiek publicētas šausmīgas lietas, kas mani sanikno. Eloīze tiek apsūdzēta par daudz. Runā, ka viņa ir kopā ar Lūku tikai naudas un slavas dēļ. Tas viss ir nepareizi un pretīgi. Viņa nav kopā ar viņu neviena šāda iemesla dēļ," viņa teica.

"Viņu neinteresē viņa nauda vai slava. Viņa ir kopā ar viņu, jo viņai patīk Lūks. Tas ir tieši tik vienkārši. Man ir ļoti grūti lasīt šos komentārus, daudzi no tiem nāk no tā sauktajiem šautriņu mešanas līdzjutējiem. Mana meita nav saistīta ar šīm lietām, ko saka šie nelietīgie cilvēki. Viņa ir jauka, jauna meitene, kas tikko sākusi attiecības. Cilvēkiem vienkārši jāļauj viņiem būt," turpināja Milbērnas māte.

Litlers, kurš pasaules čempionātā nopelnīja aptuveni 230 000 eiro naudas balvu, apliecināja, ka viņu attiecības ir nopietnas un viņi paliks kopā.

"Jā, mēs tagad paliksim kopā, vai kādam tas patīk vai ne. Tas mūs neuztrauc," viņš norādīja.

Litlers oktobrī kļuva par PDC junioru čempionu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu