Gulbe gūst sešus punktus un palīdz "Casademont" tikt pie uzvaras Spānijas čempionāta spēlē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas sieviešu basketbola izlases kandidāte Aleksa Gulbe piedalās Latvijas sieviešu valstsvienības atklātajā treniņā "Rimi" Olimpiskajā sporta centrā.
Latvijas sieviešu basketbola izlases kandidāte Aleksa Gulbe piedalās Latvijas sieviešu valstsvienības atklātajā treniņā "Rimi" Olimpiskajā sporta centrā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe sestdien Spānijas čempionāta spēlē izcēlās ar sešiem punktiem un palīdzēja Saragosas "Casademont" tikt pie panākuma.

"Casademont" izbraukumā ar rezultātu 85:71 (21:15, 18:22, 25:14, 21:20) uzvarēja Leonas "Bembibre" komandu.

Gulbe spēlēja 22 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divu punktu metieniem un četrus soda metienus. Viņas kontā arī trīs atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, divas piezīmes un četri izprovocēti sodi, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +6 un efektivitātes koeficientu seši.

Starp uzvarētājām rezultatīvākā ar 22 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Leonija Fībiha, kamēr mājinieču rindās ar 22 punktiem izcēlās Marnele Emīlija Garo.

Saragosas basketbolistes ar 14 uzvarām 17 spēlēs turnīra tabulā ieņem pirmo vietu.

Pagājušajā sezonā par Spānijas čempionēm kļuva "Valencia" basketbolistes, kuras finālsērijā ar 2-0 pārspēja tobrīd Gulbes pārstāvēto Salamankas "Perfumerias Avenida".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu