Video Bertāns neiziet laukumā "Thunder" zaudējumā NBA spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien nepiedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Oklahomasitijas "Thunder" komanda.

"Thunder" viesos ar rezultātu 117:128 (30:35, 31:30, 28:34, 28:29) piekāpās Losandželosas "Clippers" basketbolistiem, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas.

Sākoties pēdējais ceturtdaļai "Clippers" bija ieguvuši desmit punktu (99:89) pārsvaru, taču viesi spēja ne tikai to sadeldēt, bet nedaudz vairāk nekā trīs ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigām izvirzīties arī vadībā ar 115:114. Atlikušajā spēles nogrieznī krietni precīzāki izrādījās "Clippers", uzvarot to ar 14:2 un svinot panākumu visā mačā.

Uzvarētāju rindās Pols Džordžs guva 38 punktus, bet pa 16 punktiem katrs pievienoja Kavaī Lenards un Džeimss Hārdens.

"Thunder" sastāvā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Džeilens Viljamss, savukārt pa 19 punktiem guva Šejs Gildžess-Aleksandrs un Lugencs Dorts.

Bertāns pēdējo reizi NBA laukumā devās 5. janvārī, kad aizvadīja 52 sekundes un izpildīja vienu neprecīzu tālmetienu "Thunder" zaudējumā Ņūdžersijas "Nets" komandai.

Šosezon kopumā latvietis laukumā devies 12 mačos, vidēji spēlējis mazāk par septiņām minūtēm, guvis, 3,4 punktus, izcīnījis 0,8 bumbas zem groziem un atdevis 0,7 rezultatīvas piespēles. Tālmetienus Bertāns šosezon izpildījis ar 40,9% precizitāti, kas ir labākais viņa rādītājs pēdējo piecu sezonu laikā.

"Thunder" ar 27 uzvarām 40 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē. Nākamo maču Bertāna pārstāvētā komanda aizvadīs ceturtdien, kad tiksies ar Jūtas "Jazz", kas tikusi pie piecām uzvaram pēc kārtas un ar bilanci 22-20 ieņem Rietumos ir devītie.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu