"Thunder" bez Bertāna palīdzības pārtrauc "Jazz" uzvaru sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Šejs Gildžess-Aleksandrs (ar bumbu)
NBA zvaigzne Šejs Gildžess-Aleksandrs (ar bumbu) Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolistam Dāvim Bertānam paliekot uz rezervistu soliņa, Oklahomasitijas "Thunder" ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā tika pie uzvaras.

"Thunder" viesos ar rezultātu 134:129 (39:27, 37:40, 22:28, 36:34) pārspēja Jūtas "Jazz", pārtraucot pretinieku sešu uzvaru sēriju.

Oklahomasitijas vienība jau pirmajā ceturtdaļā vienubrīd iekrāja 19 punktu pārsvaru, un mača turpinājumā "Jazz" divas reizes izdevās izlīdzināt rezultātu, taču mājinieki ne reizi neizvirzījās vadībā.

Uzvarētāju rindās Šejs Gildžess-Aleksandrs ar 31 punktu bija rezultatīvākais, kamēr Džeilens Viljamss izcēlās ar 27 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, 11 no gūtajiem punktiem iekrājot tieši noslēdzošajā ceturtdaļā.

"Jazz" vienībā Kolins Sekstons guva 31 punktu un iekrāja septiņas rezultatīvas piespēles, kamēr Lauri Markanens pievienoja 26 punktus un desmit atlēkušās bumbas, un Džons Kolinss izcēlās ar 21 punktu.

"Thunder" ar 28 uzvarām un 13 zaudējumiem Rietumu konferencē ieņem otro vietu un nākamo spēli aizvadīs sestdien, izbraukumā tiekoties ar Minesotas "TImberwolves".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu