Biatlona zvaigzne vienā no dārgākajām pasaules pilsētām iegādājies vairākus miljonus vērtu māju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tarjei Bē
Tarjei Bē Foto: AFP/SCANPIX

Norvēģijas izlases biatlonists Tarjei Bē, kurš ir trīskārtējs olimpiskais čempions un 11 reizes uzvarējis pasaules čempionātā, par 25,5 miljoniem Norvēģijas kronu (2,24 miljoniem eiro) iegādājies māju Oslo priekšpilsētā Vinderenā.

Bē un viņa partneres Gitas Simonsenas jaunā māja ir 198 kvadrātmetrus liela, un tajā ir četras guļamistabas. Pēc "Dagens Naeringsliv" paustā, par māju samaksāti 1,5 miljoni kronu jeb 130 000 eiro zem tās tirgus cenas.

Bē pieder arī dzīvoklis Oslo centrā, kuru viņš iegādājās 2020. gadā par 4,1 miljonu kronu (360 000 eiro). Viņam pieder arī brīvdienu māja Inlandetā Gausdālē, kuru viņš iegādājās 2016. gadā par 1,5 miljoniem kronu (130 000 eiro).

Laikraksts vēlējās biatlona zvaigznes komentāru par jaunā īpašuma iegādi, taču pagaidām atbildi nav saņēmis. Arī par pārdošanu atbildīgais nekustamo īpašumu aģents komentēt šo lietu nav vēlējies.

Pagājušā gada rudenī 35 gadus vecais Bē pārdeva māju tajā pašā rajonā par nedaudz vairāk kā diviem miljoniem eiro. 2017. gadā viņš līdzīga tipa māju ieguva par 1,45 miljoniem. Jāatzīmē, ka māja pēdējo gadu laikā ir renovēta, kas attaisno jūtamo cenas pieaugumu.

2022. gadā Bē nopelnīja 150 000 eiro, un viņa aktīvi bija gandrīz 1,3 miljonu eiro vērtībā. Biatlonistam pilnībā piederošā kompānija "Boe Invest" 2022. gadā strādāja ar gandrīz pusmiljona eiro peļņu pirms nodokļu nomaksas.

Bē ar savu brāli Juhannesu Tingnēsu Bē ir vieni no pēdējo gadu pasaules labākajiem biatlonistiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu