Video "Metta" futbolisti Livonijas Ziemas kausa mačā uzvar Kuresāres komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com/FSMETTA

"Metta" komanda sestdien Hāpsalu Livonijas Ziemas kausa mačā ar rezultātu 3:1 (2:0) pārspēja "Kuressaare" vienību.

21. minūtē ātrajā uzbrukumā vārtus guva pārbaudāmais spēlētājs Aleksejs Petrovs, bet deviņas minūtes vēlāk pēc Kristupa Kerša raidītā sitiena ar galvu bumbu savos vārtos raidīja pretinieks,

Otrajā puslaikā rīdzinieki nomainīja gandrīz visu sastāvu un tā vidū vienus vārtus ar sitienu ar galvu atguva nominālie mājinieki. Tomēr nedaudz vēlāk pēc Tomasa Zanta piespēles ar atkārtotu sitienu savus pirmos vārtus "Metta" rindās guva Hugo Jesse.

Turnīrā, kura norise paredzēta līdz 24. februārim, piedalās 23 komandas.

Komandas ir sadalītas trīs līgās - katrā pa astoņām komandām jeb pa četrām vienībām no katras valsts. Savu līgu ietvaros katra no dalībniecēm aizvadīs pa četrām spēlēm, sacenšoties ar komandām no kaimiņvalsts un tādējādi ieņemot attiecīgu vietu savas līgas kopvērtējumā.

A līgā spēlē RFS, "Liepāja", "Jelgava", Tallinas "Flora", Tallinas "Kalev", "Paide Linnameeskond", Nemmes "Kalju", B līgā cīnās "Daugavpils", "Tukums 2000"/"Telms", "Metta", "Grobiņa", Pērnavas "Vaprus", "Kuressaare", Narvas "Trans", Tartu "Tammeka", bet C līgā spēkus mēro "Alberts", "Skanste", "Riga-2", "Super Nova", Harju "Laagri", Nemmes "United", "Viimsi un Tallinas "Levadia U-21".

Livonijas kausa izcīņas idejas iniciatori vēsturiskā Livonijas ordeņa teritorijā šobrīd esošajām Latvijai un Igaunijai savulaik bija Igaunijas pārstāvji. Livonijas kauss iepriekš tika izspēlēts septiņas reizes - 2003. - 2005., 2008., 2011., 2018. un 2023. gadā. Šogad pirmoreiz tas tiek organizēts kā plašs pirmssezonas turnīrs, tādu to paredzot aizvadīt arī nākamajos gados.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu