Video Dobeles "Tenax" handbolisti uzvar Baltijas līgas spēlē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Dobeles "Tenax" vienība svētdien Baltijas Handbola līgas mačā tika pie panākuma, kamēr citā spēlē neveiksmi piedzīvoja "ASK Zemessardze"/LSPA. Dobeles handbolisti savā laukumā ar rezultātu 24:21 (11:10) pārspēja Kauņas "Granitas-Karys".

Starp mājiniekiem rezultatīvākais ar sešiem vārtiem bija Ņikita Pančenko, kamēr vēl piecus un četrus vārtu guva attiecīgi Kristers Plūme un Ričards Juzups.

Kauņas komandas labā deviņus vārtus guva Modests Štarolis.

Citā mačā "ASK Zemessardze"/LSPA izbraukumā ar rezultātu 20:27 (13:11) piekāpās Igaunijas komandai "Viljandi".

Viesu rindās piecus vārtus guva Arza Brunis Butans, kamēr vēl pa četrām reizēm pretinieku vārtsargu pārspēja Kristiāns Ingus Jonuška un Krists Vidzis.

"Viljandi" vienībā ar astoņiem precīziem metieniem izcēlās Hendriks Kokss, un septiņus vārtus guva Andrijs Basarabs.

Dobeles "Tenax" ar 13 punktiem desmit spēlēs ir otrā, bet "ASK Zemessardze"/LSPA bez punktiem ieņem pēdējo vietu astoņu komandu konkurencē.

Šosezon Baltijas līgā startē astoņas komandas, no kurām divas ir Latvijas pārstāves, trīs Lietuvas komandas (Viļņas "Šviesa", Kauņas "Granitas-Karys" un Klaipēdas "Dragūnas") un trīs Igaunijas vienības (Pelvas "Serviti", "Viljandi" un "Mistra").

Pamatturnīrā katra komanda ar katru aizvada divus mačus, divām labākajām vienībām kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, bet septītās un astotās vietas ieguvējām sacensībām noslēdzoties. Pamatturnīra 3.-6.vietas īpašnieces cīnīsies ceturtdaļfinālos, divu maču summā noskaidrojot uzvarētājas, kas iekļūs finālturnīrā.

Pagājušajā sezonā dobelnieki bija ceturtie, bet "ASK Zemessardze"/LSPA nesasniedza izslēgšanas spēles.

Par čempioni kļuva Pelvas "Serviti", kas finālā ar 27:24 pārspēja "Viljandi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu