Trīskārtējam olimpiskajam čempionam ballīte noslēdzas rokudzelžos (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Matiass Maiers
Matiass Maiers Foto: AFP/SCANPIX

Trīskārtējais olimpiskais čempions kalnu slēpošanā Matiass Maiers no Austrijas ballītē nav spējis valdīt savas emocijas. Iejaukusies policija, kas agresīvo vīrieti saslēgusi rokudzelžos.

Maiers vietējās politiķes svinīgajās vakariņās Kicbīlē sācis trakot un bez policijas iejaukšanās viņu nav izdevies apturēt.

33 gadus vecais Maiers, kurš visas savas olimpiskās zelta medaļas izcīnīja trīs dažādās olimpiskajās spēlēs, ceturtdien pirms Pasaules kausa (PK) izcīņas posma Kicbīlē apmeklēja bijušās Austrijas iekšlietu ministres Johannas Miklas-Leitneres svinīgās vakariņas.

Kādā brīdī Maiers piecēlies kājās stāvam uz krēsla un sācis skaļi kliegt. Viņš arī spļāvis uz citiem viesiem un lējis viņiem virsū vīnu. Kalnu slēpošanas leģendu sākotnēji centās nomierināt viesnīcas apsardzes darbinieki un Austrijas izlases ārsts, taču galu galā nācās saukt palīgā policiju, kas vīrieti saslēdza rokudzelžos.

Austrijas Slēpošanas asociācijas izplatītajā paziņojumā presei norādīts, ka Maieru jau ilgstoši nomoka veselības problēmas. Vācijas izdevums "Bild" ziņo, ka kalnu slēpotājs, kurš savu karjeru noslēdza 2022. gada beigās, cīnās ar mentālās veselības likstām.

Policijas pārstāvis aģentūrai AFP apstiprināja, ka arestēta kāda persona, taču atteicās apstiprināt cilvēka identitāti.

"Persona uzvedās neadekvāti," sacīja policijas pārstāvis, raksturojot to kā "nelielu incidentu", par kuru, visticamāk, netiks ierosināta krimināllieta.

Maiers vairs neatrodas apcietinājumā.

Savu pirmo olimpisko zeltu Maiers izcīnīja 2014. gada ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos 23 gadu vecumā. Nākamajās divās olimpiskajās spēlēs Phjončhanā 2018. gadā un Pekinā 2022. gadā viņš izcīnīja zeltu milzu slalomā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu