Merzļikina pārstāvētajai "Blue Jackets" ilgāku laiku jāiztiek bez talantīgā uzbrucēja Fantili

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL spēlētājs Adams Fantili
NHL spēlētājs Adams Fantili Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībai Kolumbusas "Blue Jacketas", kuru pārstāv arī Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins, traumas dēļ astoņas nedēļas nevarēs palīdzēt viens no komandas līderiem Adams Fantili, trešdien paziņoja klubs.

19 gadus vecais uzbrucējs, kuru pagājušā gada draftā "Blue Jackets" izvēlējās ar trešo numuru, svētdienas spēlē pret Sietlas "Kraken" guva kreisās kājas savainojumu, kad pretinieks ar slidu trāpīja viņam virs potītes. Fantili jau izlaida "Blue Jackets" iepriekšējo maču pret Sentluisas "Blues".

Pēc padziļinātām medicīniskajām pārbaudēm konstatēts, ka Fantili sagriezts ikra muskulis, kura saārstēšanai būs nepieciešami aptuveni divi mēneši.

Fantili šosezon 49 mačos ir ticis pie 27 (12+15) punktiem un ir komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs aiz Džonija Gudro (7+24) un Zeka Verenska (1+27).

NHL sezonas debitantu konkurencē Fantili ar 27 punktiem ir ceturtais rezultatīvākais aiz Konora Bedārda (33) no Čikāgas "Blackhawks", Broka Feibera (29) un Marko Rossi (28) no Minesotas "Wild".

"Blue Jackets" palīdzēt nevar arī somu uzbrucējs Patriks Laine, kurš svētdien iestājās NHL Spēlētāju palīdzības programmā. Viens no komandas līderiem Laine šosezon traumu un personīgo apsvērumu dēļ aizvadījis vien 18 spēles, kurās gūti seši vārti un atdotas trīs rezultatīvas piespēles.

Kolumbusas vienība ar 42 punktiem 50 spēlēs Austrumu konferencē ieņem pēdējo 16.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu