Ostapenko kalendārā gada WTA rangā pakāpjas uz 3. vietu

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko jaunajā WTA rangā pakāpusies par vienu vietu un šonedēļ ieņem 11. pozīciju. Savukārt kalendārā gada reitingā viņa pašlaik atrodas 3. vietā. 

Aizvadītajā nedēļā Ostapenko triumfēja Lincas "WTA 500" sērijas turnīrā, tiekot pie sava otrā titula šogad un astotā karjerā.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja ir zaudējusi vienu pozīciju rangā un ieņem 121. vietu.

Vēl Diāna Marcinkēviča veikusi četru vietu kāpumu un ieņem 303. pozīciju, Daniela Vismane (380.) zaudējusi desmit vietas, Anastasija Sevastova ir pakāpusies par piecām vietām (656.), Kamilla Bartone zaudējusi četras vietas (802.), Margarita Ignatjeva(1148.) un un Valērija Kargina (1179.) veikušas kāpumu par vienu vietu, bet Anna Ozerova ir piedzīvojusi vienas vietas kritumu (1300.).

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, bet otrā - baltkrieviete Arina Sabaļenka, kurai seko amerikānietes Korija Gofa un Džesika Pegula, ieņemot attiecīgi trešo un ceturto vietu. Piektā ir Jeļena Ribakina no Kazahstānas, sestā - tunisiete Onsa Žabēra, septītā - ķīniete Džena Cjiņveņa, astotā - čehiete Markēta Vondroušova, devītā - grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz čehiete Karolīna Muhova.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā 17. vietu, bet Semeņistaja zaudējusi astoņas pozīcijas un ieņem 151. vietu., Vismane (174.) un Marcinkēviča (223.) zaudējušas pa vienai vietai, Bartone ir vietu augstāk (519.), Ignatjeva - deviņas vietas augstāk (699.), Ozerova (1110.) un Kargina (1417.) ir divas vietas zemāk, bet Marija Semeņistaja zaudējusi četras pozīcijas (1514.).

Dubultspēļu ranga līdere ir Elise Mertensa no Beļģijas, kurai seko taivāniete Suveja Sje un austrāliete Storma Hantere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu