Video "Rangers" uzvar trešajā spēlē pēc kārtas saglabā otro vietu Austrumu konferencē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Džonatans Kviks trešdien Ņujorkā atvairīja 18 pretinieku metienus, bet Džimijs Vīzijs guva divus vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, Ņujorkas "Rangers" svinot trešo uzvaru pēc kārtas un saglabājot otro vietu Austrumu konferencē.

"Rangers" mājas spēlē ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) pieveica Tampabejas "Lightning", sagādājot viesiem pirmo zaudējumu četrās spēlēs.

Vīzijs guva vārtus 22. minūtē, kā arī 61 sekundi pirms mača beigām raidīja ripu tukšos vārtos, bet uzvaras vārtus 38. minūtē guva Džonijs Brodzinskis. Divas rezultatīvas piespēles sakrāja Bārklijs Gudrovs.

Viesiem trešā perioda sākumā vienīgos vārtus guva Brendons Hegels, bet Andrejs Vasiļevskis vārtos atvairīja 21 no 23 metieniem.

"Rangers" ar 67 punktiem 51 spēlē ieņem otro vietu Austrumu konferencē, bet "Lightning" ar 59 punktiem ir sestā.

Toronto "Maple Leafs" savā laukumā ar 5:4 (1:2, 2:0, 2:2) pieveica Dalasas "Stars", divus vārtus 52 minūtē gūstot 21 sekundes laikā.

Mājiniekiem uzvaru nodrošināja Mičela Mārnera un Viljama Nīlandera precīzi metieni, Nīlanderam spēli beidzot ar trim (2+1) rezultativitātes punktiem. Trīs (1+2) punktus sakrāja arī Džons Tavaress, bet divus (1+1) - Ostons Metjūzs.

Viesu rindās divus vārtus guva Jevgeņijs Dadonovs, kurš 52. minūtē realizēja soda metienu, panākot 3:3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu