Video Bļugera pārstāvētā "Canucks" papildlaikā pieveic "Capitals"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda svētdien Nacionālās hokeja līgas spēlē izcīnīja uzvaru papildlaikā.

"Canucks" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pārspēja Vašingtonas "Capitals".

Bļugers uz ledus bija 14 minūtes un 11 sekundes, no kurām minūti un 19 sekundes spēlēja mazākumā, un atzīmējās statistikā ar vienu spēka paņēmienu, vienu bloķētu metienu, uzvarēja deviņos no 14 iemetieniem, noslēdzot maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Laukuma saimniekiem vajadzēja tikai 68 sekundes mača ievadā, lai izvirzītos vadībā, pirmo ripu "Canucks" vārtos raidot Nikam Daudam, taču pēc desmit minūtēm Vankūveras komanda atbildēja ar to pašu, kad mājinieku vārtsargu pārspēja Konors Gārlends.

Otrajā trešdaļā Aleksandrs Ovečkins atjaunoja "Capitals" vienu vārtu pārsvaru, bet nedaudz vairāk kā minūti pēc ielaistajiem vārtiem "Canucks" vēlreiz panāca neizšķirtu, šoreiz ar precīzu metienu izceļoties Nilsam Hoglanderam.

Pamatlaikam noslēdzoties neizšķirti 2:2, papildlaika pēdējā minūtē "Canucks" panākumu izrāva Džonatans Taners Millers, kurš pēc pārtvertas piespēles pretinieku aizsardzības zonā raidīja ripu mājinieku vārtu augšējā stūrī.

Vankūveras komandas vārtus sargāja Tačers Demko, kurš atvairīja 32 metienus, kamēr otrā laukuma galā Dārsijs Kempers tika galā ar 28 ripām.

"Canucks" ar 76 punktiem 53 spēlēs Rietumu konferencē atrodas pirmajā vietā un nākamo maču aizvadīs otrdien, viesojoties pie Čikāgas "Blackhawks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu