Glasners nomaina Hodžsonu pie "Crystal Palace" stūres

CopyDraugiem X Whatsapp
Olivers Gasners
Olivers Gasners Foto: Reuters/ScanPix

Rojs Hodžsons pirmdien atkāpās no Anglijas futbola premjerlīgas komandas Londonas "Crystal Palace" galvenā trenera amata, viņa pienākumus pārņemot Oliveram Gasneram.

76 gadus vecais treneris iepriekšējā nedēļā tika nogādāts slimnīcā pēc tam, kad viņam treniņa laikā bija slikta pašsajūta. Jau pirms tam virmoja baumas, ka Hodžsonu aizvietos ar citu treneri.

Londonieši kopvērtējuma tabulā ieņem 16.vietu un atrodas piecus punktus virs izkrišanas zonas.

Hodžsons 2022. gada marta beigās pārņēma komandas vadību, kad pēc 12 neuzvarētiem mačiem pēc kārtas no galvenā trenera amata tika atlaists Patriks Vjeirā.

Speciālists "Crystal Palace" vadīja arī no 2017. līdz 2021. gadam. Tieši šajā klubā viņš pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados sāka savas futbolista gaitas.

Tāpat Hodžsons strādājis ar klubiem Zviedrijā, Šveicē, Dānijā, Norvēģijā un Itālijā, kā arī vadījis Šveices, Somijas, Apvienoto Arābu Emirātu un Anglijas izlases. Londonas "Fulham" un Milānas "Inter" ar Hodžsonu pie stūres ir aizcīnījušās līdz Eiropā otrā līmeņa klubu turnīru fināliem.

Tikmēr 49 gadus vecajam austrietim Glasneram iepriekšējā darba vieta bija Vācijas komanda Frankfurtes "Eintracht", kuru viņš vadīja iepriekšējās divas sezonas, 2022. gadā uzvarot UEFA Eiropas līgā.

Trenera karjeras pirmsākumos Glasners iepriekšējā desmitgadē Austrijā vadīja "SV Ried" un Lincas LASK komandas, bet no 2019. līdz 2021. gadam viņš bija pie "VfL Wolfsburg" stūres. Tāpat austrietis divas sezonas strādājis "Salzburg" treneru kolektīvā.

Teju visu futbolista karjeru aizsargs Glasners pavadīja "SV Ried" vienībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu