Video "Rangers" hokejisti turpina savu uzvaru sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Ādams Fokss
Ādams Fokss Foto: Reuters/ScanPix

Astoto uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā otrdien izcīnīja Ņujorkas "Rangers" vienība, kas savā laukumā ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) pārspēja Dalasas "Stars" komandu.

Mājinieku vārtsargs Igors Šestjorkins atvairīja 41 pretinieku metienu, tiekot pie savas 23. uzvaras šosezon. No uzvarētajiem mačiem 17 spēlēs viņš zaudējis divus vai mazāk vārtus.

Uzvarētāju rindās ar precīziem metieniem izcēlās Ādams Fokss, Kāpo Kako un Vinsents Tročeks, bet "Stars" rindās vienīgos vārtus guva Miro Heiskanens.

"Rangers" ar 77 punktiem 56 mačos Austrumu konferencē atpaliek vien no Floridas "Panthers", kuru kontā ir 78 punkti.

"Panthers" otrdien savā laukumā ar 3:2 (1:0, 1:0, 0:2, 1:0) papildlaikā pārspēja Otavas "Senators", tiekot pie sestā panākuma pēc kārtas.

Uzvaru mājiniekiem papildlaika otrajā minūtē nodrošināja Antona Lundela precīzais metiens.

Pamatlaikā "Panthers", kuras rindās šosezon 18 mačus aizvadījis arī latviešu aizsargs Uvis Balinskis, vadībā ar 2:0 izvirzīja Ārons Ekblads un Brendons Montūrs, bet "Senators" trešajā periodā panāca izlīdzinājumu - precīzi bija Tomass Šabo un Tims Šticle.

Citā mačā Vinipegas "Jets" savā laukumā ar 6:3 (2:0, 1:1, 3:2) pārspēja Minesotas "Wild", tiekot pie ceturtās uzvaras pēdējās piecās spēlēs.

Ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli mājinieku rindās izcēlās Geibriels Vilardi, trīs (1+2) punktus iekrāja arī Kails Konors, 1+1 savā rēķinā ierakstīja Nino Nīderraiters, bet vēl pa vārtiem guva Meisons Apltons un Šons Monahans.

"Wild" sastāvā divi vārti Marko Rosi kontā, bet pie 1+1 tika Kirils Kaprizovs.

Sešus vārtus savā laukumā otrdien guva arī Vašingtonas "Capitals", kas ar 6:2 (1:1, 1:0, 4:1) mājās pārspēja Ņūdžersijas "Devils" hokejistus.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Aleksandrs Ovečkins, kura rēķinā arī rezultatīva piespēle, un Konors Makmaikls. Pie 1+2 tika Dilans Stroms, bet vēl vienus vārtus "Capitals" rindās guva Maikls Garbosa.

Ovečkins, kurš ir visu laiku otrs labākais vārtu guvējs NHL vēsturē, šosezon izcēlies ar 16 precīziem metieniem, no kuriem astoņi bijuši pēdējos astoņos mačos. Kopumā karjeras laikā viņš NHL guvis 838 vārtus, atpaliekot vien no visu laiku līgas rezultatīvākā spēlētāja Veina Grecka, kura kontā 894 precīzi metieni.

"Devils" rindās vārtus pret vašingtoniešiem guva Ēriks Haula un Aleksandrs Holcs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu