Noskaties Girgensons gūst vārtus "Sabres" uzvarā pār Merzļikina "Blue Jackets"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons piektdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, viņa pārstāvētajai Bufalo "Sabres" izbraukumā uzvarot Kolumbusas "Blue Jackets" vienību ar Latvijas vārtsargu Elvi Merzļikinu rezervē.

"Sabres" viesos uzvarēja ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0), svinot otro panākumu pēc kārtas.

Latviešu uzbrucējs vārtus guva 19. minūtē, kad no kreisās laukuma apmales uzmeta ripu vārtu virzienā. Tā, atsitusies pret vārtsargu, pārkūleņoja pāri vārtsarga kājsargam un iekrita vārtu tālajā stūrī.

Girgensons 11 minūtēs un divās sekundēs laukumā guva vārtus vienīgajā metienā pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un iekrāja +/- rādītāju +1.

Merzļikins spēli aizvadīja uz rezervistu soliņa.

Rezultātu 13. minūtē vairākumā atklāja Dmitrijs Voronkovs, izvirzot Kolumbusas vienību vadībā, bet uzvaras vārtus 44. minūtē guva Konors Kliftons, kurš nebija guvis vārtus 71 spēli pēc kārtas, bez gūtiem vārtiem spēlējot kopš pagājušā gada 2. marta.

Uzvarētāju vārtos Uko Peka Lūkonens atvairīja 25 metienus, bet mājiniekiem Daņiils Tarasovs tika galā ar 35 metieniem.

"Sabres" aizsargs Rasmuss Dālins spēlēja 29 minūtes un 45 sekundes, kļūstot par pirmo klubā, kurš kopš spēles laika fiksēšanas hokejistiem 1997./1998. gadā ir aizvadījis piecas cīņas ar vismaz 29 minūtēm uz ledus katrā no tām.

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs svētdien mājās ar Karlīnas "Hurricanes", bet "Blue Jackets" svētdien savā laukumā spēlēs ar Ņujorkas "Rangers".

"Sabres" ar 56 punktiem 57 spēlēs ieņem 13. vietu Austrumu konferencē, bet "Blue Jackets" ar 46 punktiem 56 spēlēs Austrumu konferencē ir pēdējā 16 komandu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu